reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Witajcie:-) Sylwia1980: ja też prócz folika nic nie zażywam więcej i nic nie robie:-p Myslę,że nie ma na to regóły.. co ma byc, to bedzie. Fasolka bedzie z nami, tylko musimy w to wierzyc:happy:

Agniesiak pewnie masz rację,reguły nie ma a ciąża słyszałam wymładza i kobietki pięknieją wręcz,hmm..... a może na odwrótno nie ważne:-D
trzymam kciuki aby Ci się szybko udało :-)

Jarzebinka bo ja nie zabardzo jestem w temacie , to ty jeszcze sie ie starasz? rozumiem ze dopiero za jakies 3 miesiace?

miały zacząć się wcześniej, ale niestety mam jakiś problem z wątrobą i jest konieczność przeprowadzenia jeszcze jednego bardziej szczegółowego badania, które zostało wyznaczone dopiero na 10 czerwca, więc musiałam wszystko odłożyć :-( wcześnejsze badanie nie wykazało że coś tam jest, więc muszę zrobić rezonans magnetyczny, najprawdopodobniej mam tylko poprostu niegroźną plamkę - tłuszczaka, ale co do pewności to trzeba na badanie, więc dlatego tak to wygląda :-):tak::-p

ale za Was już teraz zaciskam kciuki ............... :tak::-D:tak:

Jarzębina oby to nie było coś poważnego.Najważniejsze abyś miała dobry początek do staranek.Czerwiec już za 2miesiące.
Ja czekam na ciążę od roku i w maju dowiem się czy się udało.

ja biore witaminki , kwas foliowy i pije siemie lniane. i nic wiecej,

Jarzebinko no to mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!a czas szybciutko zleci , i oby pozniej raz dwa do pieknego tesciku!!

ja mam dzis lekkiego dola:( pogubilams ie w mierzeniu temp i dotarlo do mnie mimo iz ze sto razy czytalam co i jak to nic a nic nie rozumiem:(

Lilith, to pewnie przydałaby się jakaś lektura do poczytania i usystematyzowania zdobytej wiedzy o temce i innych sprawach ..... :tak::-D:tak:

ja już sobie powiedziałam,że pierwsze 3 miesiące odpuszczam mierzenie tempki i inne, tylko na wyczucie :tak::-D:laugh2: jakby nic nie wyszło, to zacznę myśleć i kombinować o jakichś pomocach - wiesiołek czy siemię, i inne ......

miłego dnia i do dzieła kobietki :tak:

Witajcie dziewuszki:)
Taki piękny mamy dzień w Przasnyszu,że hej;) Słońce pięknie świeci i przede wszystkim cieplutko jest:)
Nie mogłam dziś jakoś spac, wogóle ostatnimi czasy więrcę sie w nocy niemiłosiernie. Narazie brzusio nie pobolewa:) Ale wiecie na co ja mam ciągle ochotę? Wcinałabym cały czas kanapki z polędwicą z warzywami i ogórkiem kiszonym, polane keczupen (koniecznie pudliszek dla dzieci bo jest pyyyszny:)) Normalnie ten smak kiszonego i słodkiego keczupiku mnie rozbraja:) Pozdrawiam serdecznie!! Miłego poniedziałku!!:)

Witaj Agniesiak oby tak dalej z tymi zachciankami a będzie upragniony final:-);-):tak::-D

A ja dalej walczę ze wstrętnymi torbielami:baffled:,wczoraj mialam wizytę u gina i okazało sie że mam juz drugą torbiel,jakiś rodzaj potworniaka,brrrr ....okropnie brzmi :wściekła/y:
Dostalam skierowanie do kliniki na usunięcie i w maju czeka mnie opracja.

ten cykl sobie odpuszczam bo nie ma sensu :-( i w ogole już jestem zmęczona tymi wiadmościami i rozmyślaniem czy będę mogła mieć bobaska czy nie,
ale trzymam za was kciukaski i wasze fasolinki:-):-):-):-):-)

No to do napisania zmykam do pracki:tak:

reklama
A ja dalej walczę ze wstrętnymi torbielami:baffled:,wczoraj mialam wizytę u gina i okazało sie że mam juz drugą torbiel,jakiś rodzaj potworniaka,brrrr ....okropnie brzmi :wściekła/y:
Dostalam skierowanie do kliniki na usunięcie i w maju czeka mnie opracja.

Sylwia, będzie dobrze, to chyba troszke lepiej,że wykryli to teraz:tak: usuną, zagoi sie i będziecie mogli spokjnie działać dalej, :tak: i tego się trzymaj, jeszcze będziesz tuliła swoje maleństwo :tak::-D:tak: a bociany już krążą :tak:

a która testuje w najbliższym czasie ???????????? :happy::tak::-)

Do góry