reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Witam..ja za trzy miesiace bede sie starac..to dziwne czy majac regularne miesiaczki jak w zegarku mozna miec pcos??mialam stwierdzona ciaze poronlam a teraz jak bylam na kontrolnych badaniach lekarz powiedzial ze moge miec pcos:(((jestem zalamana...czy bede miala dziecko:((((((zaczynam w to watpic..a z drugiej strony wierze ze sie uda ze to nie jest to i bedzie dobrze w koncu okresy jak w zegarku i obfite....pomocy

witam Cie magdaim83,
po pierwsze musisz się uspokoić i nie panikuj jak na razie to sa tylko podejrzenia lekarza,wedlug mnie to za mało musi to być potwierdzone badaniami,
po drugie wiele dziewczyn z pco już ma swoje pociechy,tylko wymaga to leczenia,
na pco składa się wiele czynników tak więc regularny okres go nie wyklucza
ale głowa do góry,będzie dobrze......:-)

a do mnie dzisiaj przyszla ta @ widać mnie lubi...hehe ,teraz tylko wizyta u gina i wszystko sie wyjaśni albo i nie.

pozdr
sylwia

Sylwia do mnie tez przyszla ale 12 i dzis mam juz 4 dzien cyklu...ale 4 dni roznicy to nie duzo szczegolnie ze ja mam cykle 26dniowe:)
przyznam ze po tych badaniach i zakupionym sprzecie niemoge sie juz doczekac staranek:) i o dziwo nie mysle o nich pod wzgledem bobasa , tylko akurat przed moja owulacja wkoncu wyjezdza moj kuzyn i czas bedzie tylkooooo dla nas:):)

LILITH będę śledzić nasze losy zobaczymy co nam przyniesie ten nowy cykl,:-)
moim ciężkm sprzętem jest termometr ,hehe,nawet się do niego przyzwyczaiłam i polubiłam.
Ja chyba też juz jestem na tym etapie że nie przeżywam juz tak staranek jak kiedyś,godzę się z losem i z tym co Bóg da:-D

pozdrawiam
zmykam dopracki

28dni

bo najważniejszy jest spokój i opanowanie :tak::-D:tak: wtedy organizm nie płata nam figla i ....... sukces gwarantowany :tak::-D:tak: to czekamy na te sukcesy

a ja już jestem na półmetku stomatologa i akurat do połowy czerwca zrobię wszystko,( nadrabiam zaległości po pierwszej ciąży i wogóle zaniedbania) a od połowy kwietnia zaczynam ponownie łykać kwas foliowy, czyli właśnie sobie uświadomiłam że już, więc od jutra :tak::-);-)

miłego :rofl2:

Jarzebinka bo ja nie zabardzo jestem w temacie , to ty jeszcze sie ie starasz? rozumiem ze dopiero za jakies 3 miesiace?

\Sylwia ja tez nie przezywalam wlasnie juz staranek poki tu nie wrocilam...odrazu to taki objaw to taki i teraz znow sie wyluzowac musialam.tym bardziej jak pisalam te staranka traktuje jak jakby nowe , a i :normalnego: przytulanka sie doczekac nie moge tak jak pisalam.mysle ze wkoncu nam sie uda bo niema co tego tak przezywac:)

Hello dziewczynki;-) u mnie juz jest po @ więc staranka juz rozpoczęte :laugh2:
Tym razem nie wyliczam kiedy mam dni płodne ,otóż postanowiłam że w tym miesiącu bardziej lightowo podejdę do tematu i zobaczymy co to wyjdzie:tak:
Pozdrawiam wszystkie staraczki bardzo cieplutko choć za oknem szaruga okropna :blink:

reklama
no to powodzenia dziewczyny:-):-):-):-);-):tak::laugh2::-D:blink:

w telewizjii mówią o wyżu narodzin nowych dzieciaczków tak więc nie możemy być gorsze,to do dzieła....:-)

a co do przygotowań do ciąży,to ja oprócz foliku to nic więcej nie zrobiłam czyli jakieś toxo,szczepionki,dentysta,dieta ,ruch, normalnie nic ale ze mnie leń...

pozdrawiam Was

Do góry