reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Witajcie dziewczynki!
Zapraszam Was do Mam Listopadowych, jeszcze sporo miejsca i chwilka czasu:)
Pomieszkałam troszkę u Was a teraz los chciał że jestem zafasolkowana:)buziaki

reklama
Witam Was dziewczyny !:-) Jestem nowa na tym forum i postanowiłam również z kimś pogadać o upragnionym dzieciątku. Staramy sie o dzidzie od 14 miesięcy. I niestety co miesiąc rozczarowanie. Tracę pomału nadzieje, że mogę być kiedykolwiek mamą.

Witam Was dziewczyny !:-) Jestem nowa na tym forum i postanowiłam również z kimś pogadać o upragnionym dzieciątku. Staramy sie o dzidzie od 14 miesięcy. I niestety co miesiąc rozczarowanie. Tracę pomału nadzieje, że mogę być kiedykolwiek mamą.
Trzymam za Ciebie kciuki!:-)
Postaraj sie wyluzować, ja też staram się i jak się stresowałam to nic nie wyszło, teraz chce trochę na luzie, może się uda. Mam już synka 6 lat.

witam, w grupie będzie raźniej :tak: a nadzieji nie wolno tracić kochana, z nami sie uda, mi Ci pomożemy, więc możesz się nam wypłakać i pożalić a my Cię pocieszymy, a potem będziemy razem z Tobą cieszyć się z sukcesu II kreseczek :tak::-D głowa do góry będzie dobrze, zapraszam również na wątek dla starczek, tam jest nas też troszkę i staraczek i już zaciążonych, a każda chętnie będzie Cię wspierać i podzieli się własnym doświadczeniem i będzie słuzyła radą, więc ZAPRASZAM

Powiem wam,że przez to oczekiwanie na ciążę, moje pragnienie drugiego dziecka, jest jeszcze bardziej silne:tak:. Ciekawe kiedy się uda ujrzeć te 2 kreseczki? Sądzę, jak je w końcu zobaczę to chyba zemdleję z wrażenia.:rofl2:
Pozdrawiam.;-)

reklama
Witam.Czsem was podczytuję ale ciągle jakoś tak nie miałam odwagi do Was dołączyć.Przygarniecie kolejną która oczekuje na 2kreseczki ?Zaczynam teraz nowy cykl w ostatnim poniosłam porażką-niestety.

Do góry