edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
czesc dziwczyny witam Was serdecznie .przygladam sie temu forum od miesiaca i przeczytalam juz prawie wszystko ,wiec teraz postanowilam napisac cos do Was bardzo mi sie spodobalo tutaj i chcialabym sie wprosic do waszego towarzystwa jesli mozna oczywiscie.napisze dwa slowa o mnie wiec ja z mezem staramy sie od trzech miesiecy (tzn od czsu naszego slubu),lecz przytulamy sie bez zabezpieczenia od dobrych 3 lat ,bo zawsze mowilismy sobiw ze jezeli sie przytrafi fasolka to slub bedzie szybciej,i nic sie nie przytrafilo...............:-(Widze ze macie duzo doswiadczenia chcialabym zebyscie mi pomogly,wiec mam cykle 28 d.
dzisiaj mam 16dc.od 12 zaczelam lekkie bole owulacyjne i lekko nabrzmialy brzusio ,tak jak co miesiac ,lecz martwi mnie co innego aczkolwiek nie zuwazam u mnie sluzu plodnego ktory jest potrzebny do zaplodnienia (pomaga chlopakom doleciec szbko do miejsca)i wystepuje w formie podobnej do surowego bialka.pomozcie mi Dziewczyny prosze z calego serca o odp.
dzisiaj mam 16dc.od 12 zaczelam lekkie bole owulacyjne i lekko nabrzmialy brzusio ,tak jak co miesiac ,lecz martwi mnie co innego aczkolwiek nie zuwazam u mnie sluzu plodnego ktory jest potrzebny do zaplodnienia (pomaga chlopakom doleciec szbko do miejsca)i wystepuje w formie podobnej do surowego bialka.pomozcie mi Dziewczyny prosze z calego serca o odp.