reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Hausfrau dzieki, na planowaniu plci chlopiec czy dziewczynka, mam jeszcze pare nowych zdjec z Aten, Wenecji, Chorwacji. Jutro wkleje z Katakolo i Korfu i Mykonos.

Hausfrau i jak tam sprawy, wszystko idzie zgodnie z planem?
Lenna a co u ciebie?
Jakas cisza, wszyscy sie chyba staraja o dzidzie hihi.

Niezła laska z Ciebie Beato;-) Ja pewnie nigdy nie bede miała takich zdjęć! Wczoraj spędziłam dzień z miesięczną Wiktorią. Macierzyństwo to sens zycia...

Goociu bardzo dziekuje.

Zobaczysz jeszcze bedziesz miala dzidzie, nawet dwie. Tylko nie badz smutna, bedzie dobrze- zobaczysz. Jeszcze zatesknimy za spokojnymi nocami. Trzeba cierpliwie czekac i sie nie nakrecac, bo to nam tylko szkodzi. Zobacz Iwonka w tym cyklu nie nastawiala sie na fasolke , a tu prosze dzis rano oglosila ze jest w ciazy. Inne czekaja dluzej na malenstwo a inne wcale nie czekaja. Badz dobrej mysli.

JA bede testowac 01.10 i jak nie bedzie II, to bede czekac na meza 6 miesiecy, ale tez moze nam sie nie udac.
Ty masz meza zawsze przy sobie wiec predzej czy pozniej fasolka bedzie- powodzenia i glowa do gory.

reklama
sobota dzis...dluuuugie wylegiwanie we wyrku...jak aj to lubie...;-)
beata ...iwonka (z watku staraczek) jako swiezo zafasolkowana rozdaje fluidy...moze sie zalapiesz, bo ja juz mocno kciuki za ciebie trzymam, fotki sliczne..
goocia...wiktoria znaczy zwyciestwo:tak: ty tez kiedys zwyciezysz i bedzeisz mamusia...:tak:
hausfrau... i jak tam bank...i jak tam malz.?..polecam strone Hausbau Renovierung Baufinanzierung - HeinzeBauOffice -troszke technicznych wiadomosci

Do góry