reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dziewczynki bedzie dobrze, zrobilam test owul, sa II jedna tylko jasniejsza o ton. Owulka sie zbliza, sluzu nie mam , temp. nie mierze . A siostra tam wlasnie mieszka, bedziecie mialy blisko. Dziewczyny przytulac sie dzis czy nie, poczekac do jutra czy dzis dzialac? Kurde co robic?

reklama
J .. co to obchodzi faceta, który oficjalnie zdradzał żonę i od dnia slubu praktycznie nie spędzał z nią wolnych dni. Teraz osobno jadą na urlopy.
hej hausfrau...ja tez tutaj nie rozumiem niemieckich malzenstw, po co sie chajtaja jak maja na boku gdzeis jeszcze po kilku partnerow :eek:...
beatka....dzialaj....wycisnij twojego samczyka do ostatniej kropli...niech ci nie zaluje;-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D:-D korzystaj ile wlezie;-)
a ja z tesciowymi mam kontakt dobry...bo prawie zerowy...:-D:-D:-D mieszkaja niedaleko, ale nie wchodzimy sobie na glowe...ale ogolnie sa w porzadku

O 15 byl szybki numerek, II kreski byly ale jedna byla troszke jasniejsza od kontrolnej, teraz czekam na II identyczne i wtedy dzialam. Pewnie w niedziele beda II, sluzu nadal nie mam.

beata...ty nie filozofuj tylko dzialaj....a kreseczkami sobie glowy nie zawracaj...kreseczki przyjda pozniej dwie;-);-);-)

hausfrau-planuje testowanko na przyszly tydzien, bo tutaj najwczesniejsze testy ciazowe jakie dostepne sa w sklepie to max do 5 dni przed spodziewana @
wiec moze we srode najwczesniej

Dzialania ida cala para, nastepna akcja jutro wieczorem, tetowanie dzis o 16 ale 2 wyrazne kreski pewnie beda jutro. Dziewczynki milego dnia.
Moj szanowny maz siedzial dzis przy komputerze do 5 rano- to juz chyba jakas powazna choroba.

Gosia testuj dopiero 2-5 dni po terminie @ , bo jajeczko moze sie nie utrzymac ,tak jak u Kasi 2005. Tescik zrobila w dniu przewidywanej @ i byly II kreseczki, ale @ przyszla po paru dniach. Lepiej poczekaj, bo potem mozesz bardzo cierpiec- czekalas tyle czasu ,to pare dni tez poczekaj.Ale mocno trzymam kciuki- p o w o d z e n i a.

reklama
Moj szanowny maz siedzial dzis przy komputerze do 5 rano- to juz chyba jakas powazna choroba.
a010.gif
... no to muszę przyznać, że jestem nieco zszokowana! nie możesz mu podpowiedzieć czegoś w stylu "promieniowanie kompa źle wpływa na plemniki??" albo "poza ekranem kompa istanieje prawdziwy świat?"
Co Twój Mąż robi tyyyyle czasu na kompie??

Do góry