reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

czesc dziewczyny :-):-)
beata..
nie zazdroszcze ci tego ciaglego tesknienia...ale jak zafasolkujesz to bedziesz miala oskarka i fasolke do towarzystwa:tak::tak::tak:
hausfrau...na szczypiace oczka....poloz sobie cieple torebki od rumiankowej herbaty na oczka...ulga:tak:

reklama
Zaraz wpadna do nas znajomi, teraz jestem u mamy bo komputer jak zwykle zajety. Ale jeszcze troszke i komputer bedzie moj, tylko moj.
Ale dzis u nas pada, no nic lato sie konczy. Na tescie sa II, ale jedna jest slabsza niz ta wczorajsza, cos mi sie wydaje ze jutro beda II wyrazne. Dzis juz nic z tych rzeczy nie bedzie, jutro dalej dzialam. Milego wieczoru, pa.

Witam dziewczynki, dzis do mojego synka przyjda dziadki na urodzinki- a wlasciwie tylko moja mama i tata, bo tescie cos musza zrobic w domu i nie maja czasu. Jak zwykle olewaja moje dziecko, chociaz maja tylko jednego wnuka. On by chcieli zeby 10 razy ich zapraszac, mam to gdzies bez laski, ja sobie poczekam i kiedys im to wywale. Na imieninach i Wielkanocy tez nie byli, bo cos im nie pasowalo. A potem sie dziwia ze Oskar cos im wywali, mowia ze malo rozgarniety- i wtedy trzeba ostro protestowac. Nie im bedzie!!!!!

Beata współczuję, żeteściowie mają takie podejście do Twojego dziecka. Ale to jeszcze nic. Ja znam przypadek, gdzie babcia za opiekę nad swoim jedynym wnukiem bierze pieniądze. To jest dopiero chore!!!:szok:

Cześć w sobotni poranek!
U mnie leje i właściwie taka pogoda jest najlepsza na pozostanie w łózku
d010.gif
Na razie Małżonek robi sobie sniadanko bo mnie tak boli głowa, że wrzuciłam w siebie tylko tosty i kawę.

Beata dzisiaj Twój synek ma urodzinki?? Bo na suwaczku chyba inaczej pisze??

Oskar ma urodzinki 12.09. ale wyprawiam dzis, zeby maz byl na imprezce. Tescie o dziwo sie zjawili, posiedzieli 2 godz. i pojechali do domu. maz juz jedzie w czwartek rano o 6;30 ma samolot, wyjezdza z domu juz o 4 rano, wiec daje ostatnio ostro czadu, nie wiem czy dzidzi z tego bedzie ale ile przyjemnosci, ale kto wie- testy owul. robie, dzis II ale ta jedna slabsza troszke od kontrolnej.
Milego wieczoru.

czesc laseczki....:-)
oj hausfrau...pogoda do bani...zimno, szaro....zero checi na cokolwiek.... po wczorajszym weselu to nawet zmeczona nie jestem... nic sie na nim ciekawego nie dzialo...nudy....to juz wole polskie wesela...
beatka... a ja juz trzymam kciuki....niech sie plemniczek do jajeczka dobije i niech sie jajeczko w goncu zagniezdzi...bo dwie krechy musza byc...;-) bedzie dobrze...pewnie sie uda, tak mysle:-)...twoja siostrzyczka sie zameldowala :-) fajnie ze juz jej dziecie na swiecie :-) pewnie sie wszyscy cieszycie, ze jeszcze ja troszke na wlasnosc macie;-):tak:

reklama
Do góry