reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
beata fajnie...tutaj tez jest forum dla mam z niemiec...moze pozna tam forumowiczki, ktore niedaleko niej mieszkaja:-)

No chyba tam zaglada. ALe rodzila w Polsce i do konca roku siedzi tu z nami, dopiero w styczniu jedzie do meza, bo trzeba mieszkanie znalezc i to jej pierwsze dziecko, wiec mama troszke teraz jej pomaga.

beata...to fajnie przynajmniej nie jest sama...tez bym wtedy chciala miec moja mame przy sobie...w koncu doswiadczenie ma:tak:

Oczywiscie!!
Siostra teraz mieszka z mama, ja mieszkam jakies 200 metrow od nich. Czasami one popilnuja Oskara a czasami ja popilnuje mala. Trzeba sobie pomagac.

To nia zazdroszcze, ale moze masz szwagierke. Moj synek zaklada wlasnie pletwy zaraz wleje mu wody do wanny i bedzie plywal. Jest bardzo grzeczny, nie marudzi , bawi sie sam- dzieciak super grzeczny. Drugie dziecko pewnie da nam niezle w kosc.

reklama
no pewnie tak....moj maz spokojny bardzo, ale jego mlodszy brat to diabel wcielony...hihi...szwagierki jeszcze nie mam, ale jak dobrze pojdzie to mi sie polska szwagierka szykuje...ale nie zapeszajmy;-)

Do góry