reklama
poziomka28
Zaciekawiona BB
A ja mam pytanie. Czy znacie jakies sprawdzone sposoby na to, zeby sie na nogach takie malo atrakcyjne zylki nie robily Po 1 ciazy doszlo mi kilka sztuk , a teraz jak pomysle ze moze sie powiekszyc kolekcja - dreszcze mnie przechodza. Wszelkie propozycje beda mile widziane:-)
cześć,
nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale jestem po zabiegu in vitro IMSI
jest to nowa metoda in vitro i co najważniejsze na dzień dzisiejszy najskuteczniejsza. Biorąc pod uwagę koszty jest to bardzo ważne dla wszystkich co starają się o dziecko... zresztą podaję link gdzie można więcej informacji zaczerpnąć PROVITA - IMSI nowa metoda in vitro ju
nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale jestem po zabiegu in vitro IMSI
jest to nowa metoda in vitro i co najważniejsze na dzień dzisiejszy najskuteczniejsza. Biorąc pod uwagę koszty jest to bardzo ważne dla wszystkich co starają się o dziecko... zresztą podaję link gdzie można więcej informacji zaczerpnąć PROVITA - IMSI nowa metoda in vitro ju
witajcie
zastanawia mnie jedna rzecz
czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?zaczne od poczatku
jakies 2 miesiace temu bralam tabletki anty o malej dawce ale przez dlugi czas mialam rozwolnienie prawie przez miesiac stres itd potem zle sie czulam i odstawilam te tabletki dostalam niby okres bardzo skapy a raczej plamienie,nastepny dostalam tydzin za wczesnie to bylo tez tylko plamienie teraz czekam na nastepny okres ktory powinnam dostac planowo 18.niemam chyba zadnych objawow oprucz lekkiego bolu po prawej stronie jajnika no i to ze moge normalnie o kazdej poze zasnac na stojaco.moze to skutek tabletek albo...?:-(
zastanawia mnie jedna rzecz
czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?zaczne od poczatku
jakies 2 miesiace temu bralam tabletki anty o malej dawce ale przez dlugi czas mialam rozwolnienie prawie przez miesiac stres itd potem zle sie czulam i odstawilam te tabletki dostalam niby okres bardzo skapy a raczej plamienie,nastepny dostalam tydzin za wczesnie to bylo tez tylko plamienie teraz czekam na nastepny okres ktory powinnam dostac planowo 18.niemam chyba zadnych objawow oprucz lekkiego bolu po prawej stronie jajnika no i to ze moge normalnie o kazdej poze zasnac na stojaco.moze to skutek tabletek albo...?:-(
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie dziewczynki !! kochane dzis mam 23 dzien cyklu od 2 tyg bardzo (bardzo mocno ) bola mnie piersi jeszcze tak to mnie nie bolaly sa nabrzmiale i twarde . a bol jest taki ze sie budze w nocy jak niechcacy sie dotkne ich !!!! odczuwam zmeczenie non stop senna ,czeste oddawanie moczu (co 10-15 min) i co jakis czas mam skurcze brzuszka takie ze szok !! niewiem co sie dzieje bo 1 raz tak mam no piersi mne tak bolaly tylko jak bylam w 1 ciazy !! jestem zapisana do lekarza ale dopiero na 25 grudnia do tego czasu zwariuje !!! czy jak mialam @ 20 listopada to czy piersi (jezeli zaszlam w ciaze ) bola tak wczesnie ?? jestem zdezorientowana !! a i raz mi strasznie zimno a rtaz goraco !!!! pozdarwiam asia
ps... elzbietko i co napisalas i ta " instrukcje " ?
ps... elzbietko i co napisalas i ta " instrukcje " ?
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Pchelka - zanim przyszło mi do głowy, że jestem w ciąży, przez jakiś czas okropnie bolały mnie piersi. Było to w pobliżu terminu miesiączki, której się spodziewałam, a która nie nadeszła . Oprócz tego, z tego co pamiętam, czułam się straszliwie zmęczona i senna - ale oczywiście zwalałam to na stresującą i wykańczającą pracę. Z tego samego powodu nie panikowałam, gdy miesiączka spóźniła się najpierw o tydzień, a potem drugi. Dopiero wtedy zakupiłam teścik - zgadnij jaki był wynik?
Najprawdopodobniej jesteś w ciąży, moje gratulacje. Daj znać na forum, czy się nie myliłam. Pozdrowienia!
Najprawdopodobniej jesteś w ciąży, moje gratulacje. Daj znać na forum, czy się nie myliłam. Pozdrowienia!
M
maja33
Gość
pchelka- ja pamietam ze mialam nabrzmiale piersi, i bylam bardzo zmeczona, i te uderzenia goraca tez miala wiec kto wie ale najbardziej zauwazalne bylo to ze od dnia zafasolkowania bolaly mnie bardzo jajniki, daj znac jak zrobisz test
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
jak tak Was czytam to stwierdzam, ze jednak kazda kobieta symptomów ciązy doświadcza inaczej.
Ja nie czulm praktycznie NIC....poza (oczywiście) brakiem miesiączki.
Czulam sie tak dobrze ze gdy juz wiedzialam o ciązy to mowilam do męża:
Wiesz tak sie fantastycznie czuje...zupelnie jakbym nie byla w ciązy.
A pewnego dnia tak mnie zmogło, ze wymiotowalam do 4 miesiąca....ojjjj wtedy poczulam ze jestem 100% zaciązona..he he he
jak tak Was czytam to stwierdzam, ze jednak kazda kobieta symptomów ciązy doświadcza inaczej.
Ja nie czulm praktycznie NIC....poza (oczywiście) brakiem miesiączki.
Czulam sie tak dobrze ze gdy juz wiedzialam o ciązy to mowilam do męża:
Wiesz tak sie fantastycznie czuje...zupelnie jakbym nie byla w ciązy.
A pewnego dnia tak mnie zmogło, ze wymiotowalam do 4 miesiąca....ojjjj wtedy poczulam ze jestem 100% zaciązona..he he he