reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

kochanie, tak czasami bywa...
ja nawet nie liczyłam już ile razy ulatywała ze mnie nadzieja...ale nie mając nadzieii daleko nie zajdziesz...
wiem, teraz trudno ci myśleć w ten sposób, ale wszytsko sie ułoży i będziesz szcześliwa. buźka dla ciebie!!

reklama
Wiem Elżbietko.....
Ale teraz wyjątkowo podłamało mnie naraz tyle spraw....
Chyba się na jakiś czas wyciszę....

ps. a mój cud napewno kiedyś do mnie przyjdzie :)

jutro jedziemy na rybki nad jeziorko..i zostaniemy na noc...(spanei w aucie auuu)

Dziewczynki PA do szybkiego....spadam....

Madziujko
Jedź, odpocznij sobie, wycisz się, to pomaga.... trzeba się oderwac od tego wszystkiego... a dzidziuś na pewno niedługo się pojawi, zobaczysz!!! Buziaczki :-* :-* :-*

Niebywałe efekty daje modlitwa.....i zaproszenia mentalnie dziecka do przyjscia na swiat.....kiedy my sie staralismy zawsze po miłości modliliśmy sie....to było wielkie!!!
W momencie kiedy powiedzialam sobie ze jestem gotowa na powiększenie rodziny dzidziuś się pojawił:-)

:D Hej dziewczyny... dość długo mnie tu nie było, ale nadal się staram :Dmam rower, pracuję i staram się o tym nie myśleć... ale dziś znów pojawiła się @.... ;( i smutniasto mi straszliwie....

reklama
Do góry