reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

kochanie, tak czasami bywa...
ja nawet nie liczyłam już ile razy ulatywała ze mnie nadzieja...ale nie mając nadzieii daleko nie zajdziesz...
wiem, teraz trudno ci myśleć w ten sposób, ale wszytsko sie ułoży i będziesz szcześliwa. buźka dla ciebie!!

reklama
Wiem Elżbietko.....
Ale teraz wyjątkowo podłamało mnie naraz tyle spraw....
Chyba się na jakiś czas wyciszę....

ps. a mój cud napewno kiedyś do mnie przyjdzie :)

jutro jedziemy na rybki nad jeziorko..i zostaniemy na noc...(spanei w aucie auuu)

Dziewczynki PA do szybkiego....spadam....

Madziujko
Jedź, odpocznij sobie, wycisz się, to pomaga.... trzeba się oderwac od tego wszystkiego... a dzidziuś na pewno niedługo się pojawi, zobaczysz!!! Buziaczki :-* :-* :-*

Niebywałe efekty daje modlitwa.....i zaproszenia mentalnie dziecka do przyjscia na swiat.....kiedy my sie staralismy zawsze po miłości modliliśmy sie....to było wielkie!!!
W momencie kiedy powiedzialam sobie ze jestem gotowa na powiększenie rodziny dzidziuś się pojawił:-)

:D Hej dziewczyny... dość długo mnie tu nie było, ale nadal się staram :Dmam rower, pracuję i staram się o tym nie myśleć... ale dziś znów pojawiła się @.... ;( i smutniasto mi straszliwie....

reklama
Do góry