reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

magdaomar napewno stres robi swoje i przez to cykle sie przesuwaja...ale glowa do gory zobaczysz bedzie dobrze :) i napewno dzidzi bezie juz niedlugo :) a jesli chcesz to chodz do nas na glowny watek tam nas jest duzo i szybko leci czas :)

reklama
Wczoraj jasnoczerwona krewka, dzis tempka skoczyla do 37.2 goraco mi i brzusio pobolewa ale napuchniety jak na @
:(((( nadzieja matka glupich ze tak powiem

Witam Was wszystkie. Zaglądam do Was po raz pierwszy :). Staram się od roku. Wypatruję... i nic. Zrobiłam różne testy i podobno jestem okazem zdrowia. Mój Miś też. Powoli staje się to moją obsesją... Często podczas cyklu mam różne objawy (temperaturka, bóle itp.), ale zawsze o określonej porze, jak w szwajcarskim zegarku pojawia się @... :( . Zaczęłam już wątpić, że w ogóle się uda...
gratuluję wszystkim, którym się udało!!! :) :) :)
i trzymajcie za mnie kciuki...

Magdad witaj serdecznie :)
wiele z nas ma tu podobną sytuację niestety.., ja też staram się już prawie rok i nic.. :(
no ale nie pozostaje nam nic innego jak próbować i się nie załamywać przede wszystkim ;)
najważniejsze, że jesteście zdrowi, a dzidzia przyjdzie do Was..tylko spokojnie.. :)
pozdrawiam cieplutko :)

reklama
Do góry