reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

magdao, nad czym Ty sie zastanawiasz????Wiesz że chcesz miec z nim dziecko a nie wiesz czy chesz go za męża ???::)
lat mamy różnie, ale problemy takie same ;) i podejście do problemów i roboty nad fasolkami ;D

reklama
magdaomar nie przejmuj sie niczym!!! Nawazniejsze ze sie kochacie i szanujecie... Nie chcesz na razie slubu? Ale chcesz dzidzie - nie ma nic w tym zlego..Ja powiem ci ze jestem po 30-tce mowie o swoim facecie jak o mezu chcociaz wcale slubu nie mamy.. Staramy sie od ponad roku o dzidzie i mam nadzieje ze nam sie uda!! A slub? No coz moze jak urodze schudne i wypieknieje ;-)) Ale to nie jest dla nas najwazniejsze...Najwazniejsza jest milosc i szacunek i nasz przyszly zdrowy dzidzius...

Pozdrawiam

Ja juz powoli dochodze do siebie po tym przeziębieniu i znów biore sie do roboty ;)
za tydzien powinna przyjsc @ ale jak sie nie pojawi to wcale sie nie pogniewam :) Oby tylko jej brak to była fasolka.
Co do płci to jest mi obojętne ale tak w głebi serca bardzo bym chciała chłopca. Szkoda ze nie mozna sobie tego zaplanowac. Mam nadzieje ze szybko mi sie uda zafasolkowac. Chyba ze szczescia bym zwariowała.
Pozdrawiam was dziewczynki i zycze szybkiego zafasolkowania.

Witam Szanowne Panie
Szperałam sobie dzisiaj w necie i zobaczcie co znalazłam idealny link dla starających się  Można tu sprawdzić kiedy najlepiej zrobić test sikany a kiedy bete:))
http://www.eltern.de/schwangerschaft_geburt/schwanger_werden/fruchtbarkeitskalender.html
Aha stronka jest niemiecka :
wpisujesz date ostatniej mesiaczki
zaznaczasz długosc cyklu (średnia lub ostatni)
klikasz na ponizszy napis ABSCHICKEN i gotowe
Powodzonka

Ps podałam to na innym wątku ale może tutaj też się wam przyda:)

reklama
Do góry