reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
a ja nie zauważyłam żadnych zmian na lepsze po wiesiołku,,,, a biore od 3 cykli... moze teraz czas na ziólka, tylko nie bardzo wiem jakie mieszanki...musze sobie poczytać na forum

No to i ja dołączam do Was :)
Ja mam już co prawda małego urwiska ale bardzo byśmy chcieli dla niego siostrzyczkę.
Tak więc starania zostały rozpoczęte.Uważam, że 2 lata różnicy wieku między dziećmi to chyba fajny odstęp.
Mam nadzieję że pójdzie nam gładko jak za pierwszym razem
Tak więc szybkiego zafasolkowania życzę wszystkim starającym się babyboomowiczkom.
POZDRAWIAM

Elzbietko przepyszna  ;D ... oprocz mokki zjadlam jeszcze duza paczke nachosow ... zauwazylam ze ostatnio czesciej siegam po ostre rzeczy ;) .. jakos mi tak smakuja ;)  ::)

reklama
Do góry