reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Tak sobie właśnie pomyślałam Elżbietko że wątek "w oczekiwaniu na ciążę" jest dla nas jak najbardziej na temat...ja mam jeszcze ok 11 dni czekania...chociaż czy ja wiem ile jeszcze będę musiała czekać ???

Lapis_Lazuli pisze:
Elżbietka, proponuję połączyć "jak zajść w ciążę" z "w oczekiwaniu na ciążę" to pierwsze jakoś mało odwiedzane ostatnio, a traktuje o tym samym:)

Tak się właśnie zastanawiam czy te wątki zostały połączone ??? Bo uważam, że to nie byłby zły pomysł :)

I jakoś nie widzę wątku "jak zajść w ciążę" ???

Dzięki za miłe powitanie:)
No u nas starania pełną parą...już niedługo pewnie dam znać czy się udało czy będziemy wciąż próbować.
Bardzo bym chciała....no z resztą wszystkie które jesteśmy w tym wątku.....choć wy może w zwiekszonej skali bo ja już mam moj jedna fasolkęktóra ma 86 cm wzrostu ;D DAMIAN mój największy skarb na ktory Wy czekacie.Ale wierze że predzej czy później każdej z nas się uda.
Pozdrawiam

Julinka , wątki połączyłam, to jest wlasnie ten wątek połączony pod nazwą  w oczekiwaniu na CIĄŻĘ :)

monika3 , niestety objawów brak, ale jest nadzieja i ogromna wiara. jak nie ten cykl, to nastepny NAPEWNO! :)

Elzbietko brak objawow?? a tak kasza z soczkiem ??  ::) a tak poza tym jak juz sama kiedys pisalas , brak objawowo to tez objaw :p

Witam dziewczyny.
Jak tam staranka?
Ja juz sie wzięłam do pracy :). Mam nadzieje ze uda mi sie w niedługim czasie zafasolkowac. Ostatnio tylko o tym myslę i jedyne o czym marzę to 2 kreseczki na tescie.
Zastanawiam sie tylko czy po odstawieniu tabl. antykoncepcyjnych pierwszy cykl jest w miare normalny i czy mozliwe jest zafasolkowanie??? Bo słyszałam ze po tabletkach to różnie to bywa z tą płodnoscią. A wy jak myslicie??

Karolina26.... jak ja zajde to bedziesz miala zywy przyklad .... jak nie to znaczy ze po 3 letniej antykoncepcji wcale nie tak latwo.
Czekam i czekam...okres sie spoznia...chociaz dzis mam lekko rozowawy sluz...tyle ze nic sie nie wydobywa....
Mam smaka na salami, i zapach popcornu mnie omal prawie zabil w sobote w kinie.... spie jak tylko mam okazje.... brzusio napecznialy ....tyle ze cycuszki nie bola i na tescie jedna krecha :( ale to 27 dzien cyklu....
Karolina26 powodzenia!!!

reklama
Jeshu niech ten czas szybciej mija....jestem ciekawa czy nam się uda czy nie....
Czy wam ten czas do sprawdzania też się tak dłuzy??

Do góry