reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Agnieszka18 pisze:
Nie przejmuj sie Moniczko3 - Twój cykl jest właśnie teraz
Nie myśl, nie licz, a fasolka sama do Ciebie przyjdzie!!!

Trzymamy kciuki razem z MoniQą (no nie MoniQa??)

oczywiscie jak najbardziej , innej obcji nie widze ... MOnisiu uda sie napewno, wierze w to  :-*

no staral sie wziącna wstrzymanie, ale wpadłam :-[
stałam w kolejca i pomacałam swoje cycuszki i słysze "dzień dobry" :-[. patrze,a to kierownik mojej przychodni :-[ :). troszke głupawo mi sie zrobiło, ale udałam ze płaszcz poprawiam ;D :p

Nineczka! ja tez jestem tu nowiusienka! i jestem na etapie na ktorym ty bylas w zeszlym miesiacu.... macam brzuszek, sprawdzam temperaturke, zrobilam 5 testow ( wspieram amerykanski przemysl farmaceutyczny heheh- wszystkie negatywne bo jeszcze nawet nie czas na @) no i zyje nadzieja!

Elzbietko ... mezczyzni moga sie macac i drapac po **** swoich ptaszkach ;D .. to co my mamy byc gorsze?? pomacajmy sie po cycuszkach ;D ... ja sie caly czas macam w pracy .. oczywiscie udaje ze cos mnie tam swedzi pod pacha jakby kto cos zobaczyl ;D ;D

Nineczka witam Cie serdecznie na BB :)

A lapalyscie sie na tym ze wspolzylyscie.... "bo to dobry czas" zamiast dla przyjemnosci?  Mnie szlak trafial jak moje kochanie bylo zmeczone a ja z kalendarzykiem w reku  chcialam  "popraktykowac".....

reklama
O jaaaa wiec znowu nie jestem sama . Ja boje sie przegapic nawet jeden dzien.... a jak pojechal na narty na tydzien to codziennie przez telefon awantura byla.... ale co tam 2 marca wakacje... tydzien praktykowania.

Do góry