reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Agnieszka18 pisze:
MoniQa jak sie czujesz ??
Bruszek boli??

Bardziej kluje, raz lewy raz prawy jajnik, ale bardziej lewy ;) ... pgolnie to bardzo senna sie zrobilam i jak to powiedzal moj maz "upierdliwa" ;D .... tempka w normie czyli 36.9- 37.3 ...zobaczymy co z tego wyrosnie ;) ... a i zauwazylam wczoraj ze mnie boli pod pachami, tak jakby mnie rwalo ... eHh ... pewnie sobie wszystko wmawiam jak zwykle :(

reklama
MoniQa

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało:) Choć lepiej nie myśleć i się nie nastawiać za bardzo...Bo każdy obajw wydaje się być tym ciążowym ;D Ale co ja się wymadrzam, sama tak od 3 miesięcy robię....za kazdym razem mam nadzieję, ze sie jednak udało...Ale tak jak pisałyście : TEN ROK JEST NASZ!!!!! I na pewno niedługo spełnią sie nasze dzidziusiowe marzenia :D

a wiecie co??
ja mam czasmai takie wrazenie ze lada chwila zatestuje i zobacze własne dwie krechy. i takimiły dreszczyk mnie przechodzi na mysl o tym :)
i takimalutki straszek ogarnia przed niepewnym, nieznanym.
ale tez cieplutko na sercu sie robi :)
i pomomo obaw itd nie umiem cierpliwie czekac :), chciałabym już!! :)

Och Elżbietko chciałabym byś zobaczyła dwie kreseczki i żebyś była najszczęśliwsza w tym momencie!!!
Będzie z Ciebie wspaniała mama!!
Ja też nie mogę się doczekać kiedy będę testować. Mam też obawy czy tak jak było we wrześniu (udało się praktycznie za pierwszym razem) będzie w czerwcu albo czy też będę musiał się męczyć z myślami dłużej. Bardzo bym chciała by Bóg dał nam dziecko (nasze drugie dziecko) w czerwcu. Ale to wszytko zależy od niego.

Oj dziewczynki tak mi sie fajnie czyta wasze wypowiedzi... :):)
Wszystkie jesteśmy pełne nadziei, na to że w końcu zobaczymy II kreseczki na teściku ::)

Wszystkim Wam dziewczynki tego życze.....II ;D

Tak się cieszę, że zanalzłam takie świetne forum... :)

Kochana Elżbietka nasz fachowiec odpowie na wszystkie nurtujące nas pytania :laugh: :laugh: Co byśmy bez niej zrobiły....

Wszystkie sobie pomagamy, pocieszamy się...... po prostu jesteście Kobitki NIEZASTĄPIONE :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Madziujka

Czas szybko minie i niedługo będziemy się testować ;)

Julinko
Dziękuje bardzo za miłe powitanie :laugh: Tez się cieszę, że znalazałm to forum, gdzie jest tyle fajnych kobitek....Na pewno już niebawem będziemy wklejać nasze piękne teściki z 2 krechami ;D

reklama
kajda pisze:
....Na pewno już niebawem będziemy wklejać nasze piękne teściki z 2 krechami ;D

Z tego co widze po suwaczku to Ty juz za 5 dni wkelisz tescik  ::) .. trzymam kciuki moooocno :)

Do góry