reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Agnieszka18 pisze:
MoniQa jak sie czujesz ??
Bruszek boli??

Bardziej kluje, raz lewy raz prawy jajnik, ale bardziej lewy ;) ... pgolnie to bardzo senna sie zrobilam i jak to powiedzal moj maz "upierdliwa" ;D .... tempka w normie czyli 36.9- 37.3 ...zobaczymy co z tego wyrosnie ;) ... a i zauwazylam wczoraj ze mnie boli pod pachami, tak jakby mnie rwalo ... eHh ... pewnie sobie wszystko wmawiam jak zwykle :(

reklama
MoniQa

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało:) Choć lepiej nie myśleć i się nie nastawiać za bardzo...Bo każdy obajw wydaje się być tym ciążowym ;D Ale co ja się wymadrzam, sama tak od 3 miesięcy robię....za kazdym razem mam nadzieję, ze sie jednak udało...Ale tak jak pisałyście : TEN ROK JEST NASZ!!!!! I na pewno niedługo spełnią sie nasze dzidziusiowe marzenia :D

a wiecie co??
ja mam czasmai takie wrazenie ze lada chwila zatestuje i zobacze własne dwie krechy. i takimiły dreszczyk mnie przechodzi na mysl o tym :)
i takimalutki straszek ogarnia przed niepewnym, nieznanym.
ale tez cieplutko na sercu sie robi :)
i pomomo obaw itd nie umiem cierpliwie czekac :), chciałabym już!! :)

Och Elżbietko chciałabym byś zobaczyła dwie kreseczki i żebyś była najszczęśliwsza w tym momencie!!!
Będzie z Ciebie wspaniała mama!!
Ja też nie mogę się doczekać kiedy będę testować. Mam też obawy czy tak jak było we wrześniu (udało się praktycznie za pierwszym razem) będzie w czerwcu albo czy też będę musiał się męczyć z myślami dłużej. Bardzo bym chciała by Bóg dał nam dziecko (nasze drugie dziecko) w czerwcu. Ale to wszytko zależy od niego.

Oj dziewczynki tak mi sie fajnie czyta wasze wypowiedzi... :):)
Wszystkie jesteśmy pełne nadziei, na to że w końcu zobaczymy II kreseczki na teściku ::)

Wszystkim Wam dziewczynki tego życze.....II ;D

Tak się cieszę, że zanalzłam takie świetne forum... :)

Kochana Elżbietka nasz fachowiec odpowie na wszystkie nurtujące nas pytania :laugh: :laugh: Co byśmy bez niej zrobiły....

Wszystkie sobie pomagamy, pocieszamy się...... po prostu jesteście Kobitki NIEZASTĄPIONE :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Madziujka

Czas szybko minie i niedługo będziemy się testować ;)

Julinko
Dziękuje bardzo za miłe powitanie :laugh: Tez się cieszę, że znalazałm to forum, gdzie jest tyle fajnych kobitek....Na pewno już niebawem będziemy wklejać nasze piękne teściki z 2 krechami ;D

reklama
kajda pisze:
....Na pewno już niebawem będziemy wklejać nasze piękne teściki z 2 krechami ;D

Z tego co widze po suwaczku to Ty juz za 5 dni wkelisz tescik  ::) .. trzymam kciuki moooocno :)

Do góry