reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
ewan-Augustowianka tak jest :D nozki byly w gorze , pupka tez ;) .. juz to przerabialam , nie zapomnialam ;) :D ... a jak Ty sie czujesz?? :)

MoniQa pisze:
Monika3 jesli to bedzie fasolka , napewno sie o tym dowiesz ... a pozniej ja bede liczyc dni ( a ze umiem tylko do 10 :D ) bede liczyc dni jak juz napisalam , az Ty dolaczysz do mnie :p :)

MoniQa...z Twojego suwaczka widze że ja będę coś wiedzieć (fasolka czy @) tylko jeden dzień po Tobie...tylko że ja nie mam takich objawów jak Ty :(

monika3 pisze:
MoniQa...z Twojego suwaczka widze że ja będę coś wiedzieć (fasolka czy @) tylko jeden dzień po Tobie...tylko że ja nie mam takich objawów jak Ty  :(

Bo kazda ciaza jest inna :p ... a objawy w kazdej chwili mozesz miec za co trzymam piastki :)

ja na razie ok, ale chyba dopiero zaczynam mieć zachcianki-wczoraj np. pomidory ze śmietaną, dużo soli i trochę octu-mixtura była pyszna (jak dla ciężarnej)
a ja u Was kochane-jest @ czy kreseczki? Trzymam kciuki!

Dziewczyny trzymam z a was kciuki, prędzej czy później musi się udać. Jak już wspomniałam mnie udało się po ośmiu latach i to była zupełna niespodzianka, wcale się nie spodziewałam dodatniego wyniku testu ...A jednak cuda się zdarzją :) :) :)

tetla-mój kolega wierzący w reinkarnację w skrócie ujął tak-dziecko, duszyczka, byt przychodzi do określonej rodziny taka, na jaką rodzina zasługuje (to w dużym uproszczeniu). Czyli Wasze dziecko miało do Was przyjść właśnie te i włąśnie w takim momencie w jakim przyszło.

Pewnie ma rację, ale każda dziewczyna która czeka na dzidziulka wie jak bardzo stresujące jest oczekiwanie na pozytywny wynik a każde pytanie kogokolwiek kiedy w końcu się postaracie jest jak dolanie oliwy do ognia. >:D

reklama
takie pytania zadają tylko ci którzy nie wiedzą jak to jest gdy przeżywa się co miesiąc rozczarowanie i jak się ryczy z bezsilności :-[

Do góry