reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
ewan-Augustowianka tak jest :D nozki byly w gorze , pupka tez ;) .. juz to przerabialam , nie zapomnialam ;) :D ... a jak Ty sie czujesz?? :)

MoniQa pisze:
Monika3 jesli to bedzie fasolka , napewno sie o tym dowiesz ... a pozniej ja bede liczyc dni ( a ze umiem tylko do 10 :D ) bede liczyc dni jak juz napisalam , az Ty dolaczysz do mnie :p :)

MoniQa...z Twojego suwaczka widze że ja będę coś wiedzieć (fasolka czy @) tylko jeden dzień po Tobie...tylko że ja nie mam takich objawów jak Ty :(

monika3 pisze:
MoniQa...z Twojego suwaczka widze że ja będę coś wiedzieć (fasolka czy @) tylko jeden dzień po Tobie...tylko że ja nie mam takich objawów jak Ty  :(

Bo kazda ciaza jest inna :p ... a objawy w kazdej chwili mozesz miec za co trzymam piastki :)

ja na razie ok, ale chyba dopiero zaczynam mieć zachcianki-wczoraj np. pomidory ze śmietaną, dużo soli i trochę octu-mixtura była pyszna (jak dla ciężarnej)
a ja u Was kochane-jest @ czy kreseczki? Trzymam kciuki!

Dziewczyny trzymam z a was kciuki, prędzej czy później musi się udać. Jak już wspomniałam mnie udało się po ośmiu latach i to była zupełna niespodzianka, wcale się nie spodziewałam dodatniego wyniku testu ...A jednak cuda się zdarzją :) :) :)

tetla-mój kolega wierzący w reinkarnację w skrócie ujął tak-dziecko, duszyczka, byt przychodzi do określonej rodziny taka, na jaką rodzina zasługuje (to w dużym uproszczeniu). Czyli Wasze dziecko miało do Was przyjść właśnie te i włąśnie w takim momencie w jakim przyszło.

Pewnie ma rację, ale każda dziewczyna która czeka na dzidziulka wie jak bardzo stresujące jest oczekiwanie na pozytywny wynik a każde pytanie kogokolwiek kiedy w końcu się postaracie jest jak dolanie oliwy do ognia. >:D

reklama
takie pytania zadają tylko ci którzy nie wiedzą jak to jest gdy przeżywa się co miesiąc rozczarowanie i jak się ryczy z bezsilności :-[

Do góry