pluto_nova
Moderator
to ziemniaki w brzuchu pęcznieją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ziemniaki w brzuchu pęcznieją
No i właśnie, u mnie w pracy też się w ciążę zachodzi parami albo trójkamiTak, bo Lady czeka na mnie
Cionsz XD
no, potwierdza to zdjęcie negatywuCionsz XD
Ej, ja tak mam na codzień, więc nie wiem o co Ci chodzi A budowę ciała mamy podobną. A no i już drugi raz dziś zaliczam kibelek, chyba to jednak metą, bo dla mnie standardem jest raz na 2-3dni,wyjatkowo codziennie jak zaczęłam pić więcej wody. Ale wszystko ponad to anomalia
Mniam! To kurczok czy syr? Ja stwierdziłam że za frawilną dietę wezmę się po urlopie, czyli za 3tyg Teraz po prostu ograniczam najbardziej zakazane rzeczy.Zobacz załącznik 1427444
Niski indeks, ale przynajmniej duzo
To może tym razem we 3 pójdziemy. W tamtej konstelacji trio się nie udało, to liczę na kolejneTak, bo Lady czeka na mnie
no ale ja tak nie miałąm na codzień nigdy! nie miałam ultra płąskiego brzucha ale to to jakaś przesada. Nie mówiąc o tym, że już 2 dzień bez kibla i się nie zanosi. Okropnie się czuję z tym.Ej, ja tak mam na codzień, więc nie wiem o co Ci chodzi A budowę ciała mamy podobną. A no i już drugi raz dziś zaliczam kibelek, chyba to jednak metą, bo dla mnie standardem jest raz na 2-3dni,wyjatkowo codziennie jak zaczęłam pić więcej wody. Ale wszystko ponad to anomalia
Mniam! To kurczok czy syr? Ja stwierdziłam że za frawilną dietę wezmę się po urlopie, czyli za 3tyg Teraz po prostu ograniczam najbardziej zakazane rzeczy.
To może tym razem we 3 pójdziemy. W tamtej konstelacji trio się nie udało, to liczę na kolejne
no ale ja tak nie miałąm na codzień nigdy! nie miałam ultra płąskiego brzucha ale to to jakaś przesada. Nie mówiąc o tym, że już 2 dzień bez kibla i się nie zanosi. Okropnie się czuję z tym.
a w tym żarciu to mozarella. Ja sama z siebie nie dodam miesa do dania bo go nie potrzebuje xD i przez to jakoś mi ciężko dobiałczać swoje dania, a powinnam.