Oby bo tez mam omamy po dzisiejszym teście ... poszłam na betę .. Zobaczymy czy coś się zaczyna i u mnie czy już sobie wmawiamMoze lipiec odczarowany
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby bo tez mam omamy po dzisiejszym teście ... poszłam na betę .. Zobaczymy czy coś się zaczyna i u mnie czy już sobie wmawiamMoze lipiec odczarowany
Oooo cudnie!Oby bo tez mam omamy po dzisiejszym teście ... poszłam na betę .. Zobaczymy czy coś się zaczyna i u mnie czy już sobie wmawiam
Pewnie był zachwyconyja miałam tak głupi sen, ale pamietam z niego tylko tyle, ze poszłam staremu pokazac ze mam słynne żyłki na cyckach
Tak, tak pytałam wczoraj
No szkoda, że nie ma ciąży
Mimo to gratuluję nowego projektu nawet trochę zazdroszczę, ja od marca dumam czy zmieniać pracę czy nie a jednak boje się zmiany jak chce byc w ciąży.
Tak, nawet w tym śnie powiedział coś w stylu czy ja na pewno nie chce testu zrobićPewnie był zachwycony
Beta 9,7 , progesteron 24,67 ... 12 był zastrzyk teraz zobaczymy czy jeszcze działa zastrzyk czy coś się rozkręca ... teraz byle do poniedziałku ...
Mam pełna świadomość bardziej robiłam z krwi z tytułu dzisiejszej imprezy ... żeby wiedzieć czy drinkowac ja już weteranka wiec byle co mnie nie nakręca ;-) hehe wiec w poniedziałek powtórkaHmm 11 dni po zastrzyku to w sumie różnie może być. Ale progesteron fajny także trzymam kciuki by rosło