reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Dziękuje ❤️ Kurczę czuje presję 😃
Ja nie mogę mieć trybu wakacyjnego, bo leki działają 3-4 miesiące, wiec nie ma czadu do stracenia 🙈
U mnie też tryb wakacyjny.

Tzn. wiecie, ja nie mogę mieć takiego w 100% trybu wakacyjnego. Więc oczywiście stymulacja będzie bo bez tego nie będzie ciąży. Ale teraz raczej zdecyduję się na ovitrelle i nie będę się bawić w temperatury, oleje z wiesiołka itd. Tylko witaminy dla ciężarnych i leki do symulacji ;)

reklama
Pewnie, wszystkie sobie idźcie na tryb wakacyjny i zostawcie mnie sama, może @LadyCaro i @Bibi89 do mnie dołącza szybciej.
A wy się wczasujcie !
Jeszcze pewnie zdjęciami z wakacji i druhem w ręku będziecie spamować !
I jeszcze @Ceonis
Ja zostaje w sierpniu! :( i mam nadzieję zaciążyć :D

Tzn. wiecie, ja nie mogę mieć takiego w 100% trybu wakacyjnego. Więc oczywiście stymulacja będzie bo bez tego nie będzie ciąży. Ale teraz raczej zdecyduję się na ovitrelle i nie będę się bawić w temperatury, oleje z wiesiołka itd. Tylko witaminy dla ciężarnych i leki do symulacji ;)
Ja już nie wiem jak to jest z tymi witaminami. Jak wyszły mi złe wyniki tej homocysteina i ferrytyny to żarłam żelazo i wit b complex. Potem jeden gin mi powiedział, ze żelaza bez wskazań typu anemia nie można sobie od tak łykać, ze nie ma potrzeby suplementowac wit b12 (miałam na poziomie 312) bo to może zrobić więcej złego niż dobrego bo organizm magazynuje ta witaminę przez dwa lata. No i przestałam to jeść.
Teraz tylko kwas foliowy, cholina i czasem jak mi się przypomi dha. I nie wiem już sama co jest ok a co nie 🤷‍♀️

U nas w czasie płodności, mąz po urlopie do pracy a ja będę 300km dalej u rodziców także niestety a moze stety tryb wakacyjny, bede pic wino...

Bo ja mam tak samo - już człowiek nie wie co ma robić. Co lepsze i mnie to akurat dobija bo ja jestem zero jedynkowa :p
Tez się jad tym zastanawiałam- jeść czy nie jeść tych tabletek. Dla mnie akurat to jest wyczyn bo ja czesto zapominam. Kiedyś zapomniałam leku na stymulację wziąć 1 dzień 🤷‍♀️ Także całego mendelejewa to przeginka 😀

reklama
Do góry