reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Mówcie co chcecie ale mi to jest jej żal. Są specjalne grupy na fejsie które hejtują wszystko co zrobi, co założy, co kupi, co powie. Ludzie już dawno popłynęli w tym temacie za daleko. Hejtują jej dzieci, mowią ze dobrze ze urodzila martwe dsiecko itp.. Może nie jest dla mnie jakimś autorytetem, ale kurde jest człowiekiem i robi sporo dobrego koniec końców... a że jej się powodzi i zarobiła miliony to już jej zalsuga 🤷🏽‍♀️
No to jest gruba przesada. Że też ludziom tak się chce.
Ja nawet nie podważam jej kompetencji, bo nie wiem jakim jest lekarzem. Ja tylko sugeruje że jest najsłynniejszym polskim ginekologiem 😄

reklama
A dziewczyny, które nie są z Warszawy mogą przed snem posłuchać jak doktor Falęcki gra na pianinie na insta i ubrać się do tego w piżamę z Roger Publishing od doktor Sochacki Wójcickiej. Będzie namiastka 😂
Jestem spod Warszawy i nie mam pojecia kim są Ci ludzie, o ktorych piszecie🤣😂🤣 ależ jestem prowincjuszką 🤪🤔🤪

reklama
No to jest gruba przesada. Że też ludziom tak się chce.
Ja nawet nie podważam jej kompetencji, bo nie wiem jakim jest lekarzem. Ja tylko sugeruje że jest najsłynniejszym polskim ginekologiem 😄
To jest starszne ja muszę się przyznać że jestem na jednej grupie i aż mam ciary jak widzę komentarze lub posty moich znajomych na jej temat , gdzie same nie są idealne a czepiają się dosłownie wszystkiego , każdego słowa w jakieś relacji na insta. Nie wiem kiedy mają czas to wszystko śledzic i wyłapywać jakieś wpadki

Do góry