reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Hej dziewczyny, chciałam się przywitać :)
Podglądam Was już od ponad tygodnia, pare razy dziennie odświeżając stronę, ale wydaje mi się tu tak fajnie, ze postanowiłam się ujawnić z trybu incognito ;)
U mnie sytuacja wyglada tak, ze w tym miesiącu było drugie staranie (pierwsze było w maju, ale byliśmy na wyjeździe, różnica czasu 6 godzin, mocno opóźniony okres itd.) i nie wyszło. Szkoda, bo myśleliśmy, ze fajna pamiątkę byśmy sobie przywieźli :)
Czerwiec odpuszczony, teraz wznowiliśmy działania. Wiem, ze to początek dopiero, szanse na szybka ciąże są 50/50, ale jakoś tak człowiek chciałby :)
Okres miałam 20.06, cykl ok 28 dni, owulacje podejrzewam 6-7.07, stosunki były codziennie (później doczytałam, ze pewnie za często 😬), we wtorek powinnam mieć okres.
Wczoraj pobolewał mnie brzuch, wiec od razu po pracy zrobiłam test w akcie jakiejs niezmiernej nadziei, ale oczywiście był negatywny. Powtórzyłam rano. Negatywny. Pewnie tak będę testować się do wtorku codziennie ;) tak już mam.
Ale w piątek mam zaplanowane babskie wyjście, może poradzicie mi rozsądne rozwiazanie? Wyluzować i wypić drinka czy lepiej nie? Tyle tu mądrych głów, a ja już całkiem zgłupiałam :)
Ja bym wypiła 😊.
Gratulacje!

reklama
Ogólnie zainstalowalam sobie 4 kalendarzyki 🤪🤪🤪
Chciałam sprawdzić, ktory najlepszy, ale kazdy ma coś czego kolejny nie ma i nie moge zdecydować ktory fajniejszy, ktorych używacie?
Widzę że dni *śluzowo-rozciagliwe* mialam od 30.06 do 6.07.... na 7 dni było 6 stosunków.... moja komorka zawiodła mnie po całości 😭😭😭

Ogólnie zainstalowalam sobie 4 kalendarzyki 🤪🤪🤪
Chciałam sprawdzić, ktory najlepszy, ale kazdy ma coś czego kolejny nie ma i nie moge zdecydować ktory fajniejszy, ktorych używacie?
Widzę że dni *śluzowo-rozciagliwe* mialam od 30.06 do 6.07.... na 7 dni było 6 stosunków.... moja komorka zawiodła mnie po całości 😭😭😭

Ja używam flo, ale wpisuję tam tylko daty @ i temperaturę

reklama
W mojej? 😅
Moja beta póki co negatywna
Bosze śpię i nie na to odpowiedziałam 🙈😂, przepraszam 😪. Okres mnie tak dojeżdża wyjątkowo, że ledwo funkcjonuje 😪pocieszam się tym, że przed antykoncepcja też miałam tak strasznie i może organizm wraca do siebie i może w sierpniu bd jakaś szansa 😁, jak to mówią, nadzieja matka głupich 😂

Do góry