Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma sprawyBosze śpię i nie na to odpowiedziałam , przepraszam . Okres mnie tak dojeżdża wyjątkowo, że ledwo funkcjonuje pocieszam się tym, że przed antykoncepcja też miałam tak strasznie i może organizm wraca do siebie i może w sierpniu bd jakaś szansa , jak to mówią, nadzieja matka głupich
Jest jeszcze szans u CiebieU mnie tez biało w piątek rano planuje pójść na betę. @ powinnam dostać we wtorek… Oby nie, oby nie, oby nie
No oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owu, według jednej app koło 28 powinna być, akurat 25 mam wizytę u ginekologa to zobaczy czy przechrzyk jakiś rośnieNie ma sprawy
Tak tylko się głośno zastawiam co robić.
Może wracać do siebie po antykoncepcji, daj sobie czas
O i bardzo rozsądnie z ta wizytaNo oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owu, według jednej app koło 28 powinna być, akurat 25 mam wizytę u ginekologa to zobaczy czy przechrzyk jakiś rośnie
Trzymam kciuki, aby to nie była strata kasy tylko najlepsza inwestycjaO i bardzo rozsądnie z ta wizyta
Dobra jadę na te betę, będę później u gina po 17stej to będę wiedziała co i jak.
Niech stracę czas i kilkadziesiąt złotych
Ja nadal czekam na okres...Sorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię
@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu
@Ceonis przepisałam Cię na 19.07