reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Bosze śpię i nie na to odpowiedziałam 🙈😂, przepraszam 😪. Okres mnie tak dojeżdża wyjątkowo, że ledwo funkcjonuje 😪pocieszam się tym, że przed antykoncepcja też miałam tak strasznie i może organizm wraca do siebie i może w sierpniu bd jakaś szansa 😁, jak to mówią, nadzieja matka głupich 😂
Nie ma sprawy 😅
Tak tylko się głośno zastawiam co robić.
Może wracać do siebie po antykoncepcji, daj sobie czas 😀

Hejka wszystkim!
Dziś "mój dzień", rezultat raczej spodziewany: biel. Ale jaki ładny test Babyplan, nie?
293445107_420200223488058_1494886398970970210_n.jpg

AAAALE opowiem Wam jeszcze anegdotę z tego tygodnia (czekałam grzecznie na swoją kolej ;-))

Któregoś dnia... zauważam malutkie plamienie, 7dpo. Śmieję się do siebie, że to interpelementacja na pewno;-) Jednak było to krótkie i jednorazowe, więc sobie myślę: strzelę następnego dnia test. Biel. No to następnego. I tam... zobaczyłam COŚ. Nie wiem, czy na zdjęciach cokolwiek widać, ale na żywo to był naprawdę cień cienia. Może fabryczna, może coś innego - w każdym razie używam tych testów od 2 lat i ich biel zawsze była niepokalana. Wierzcie mi, ja nie z tych, które doszukują się czegoś, czego nie ma. Zawsze widziałam tylko biel w swoim życiu.
293600804_649853996501121_1859156192229113052_n.jpg

292835381_747958113097207_892079416324746067_n.jpg

W każdym razie - to było we wtorek. Powtórzyłam test wczoraj, dziś - biel Vizira, więc myślę, że albo test był wadliwy, albo źle siknęłam ;-), albo nie skontrolowałam odpowiednio czasu i spojrzałam parę minut za późno... (siedziałam na forum :-D) - nie wiem, Miśki ;) Dziś już zaczyna mi się wstęp do okresu, więc liczę na to, że do niedzieli się rozkręci, co bym była zgodnie z planningiem.
Miłego dnia wszystkim!

No oczywiście, że tak, więc czekam na koniec miesiąca czy ruszy coś owu😁, według jednej app koło 28 powinna być, akurat 25 mam wizytę u ginekologa to zobaczy czy przechrzyk jakiś rośnie 😂🙈
O i bardzo rozsądnie z ta wizyta 😅

Dobra jadę na te betę, będę później u gina po 17stej to będę wiedziała co i jak.
Niech stracę czas i kilkadziesiąt złotych

reklama
Do góry