reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Mialyscie jakieś symptomy, co bym mogla w sobie się doszukać, na chwile przed pozytywnym testem ?😂😁🤣
pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczy :D

Ból prawej nogi🤔
Ból ud się liczy?🤣🤔🤪
pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczy :D
Pobolewanie podbrzusza, to takie klucie masz na myśli?
Dobra jestem... detektyw na tropie ciąży 🤪🤪🤪🤣🤣😂😂

A co u was? Byliście już u lekarza czy jeszcze czekacie?
27 lipca mamy wizytę dopiero, najwcześniejszy termin. W sumie najpierw mąż ma tego andro w tym całym angeliusie, a potem razem mamy mieć wizytę pierwszą. Tam potem są terminy ponoć szybsze, ale jak dzwoniłam i mówiłam wszystko co i jak, to też zalecali najpierw mojego zapisać tam do androloga z USG ma wizytę. Więc czekamy dalej... A dłuży się to bardzo 🥴

Ja w sumie mam gina w piątek, ale nie wiem w sumie po co 😏

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry