zlotadziewczyna
Fanka BB :)
Ja mega słaba dziś, kłuje mnie w podbrzuszu, spać mi się nieziemsko chce, i głowa boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczyMialyscie jakieś symptomy, co bym mogla w sobie się doszukać, na chwile przed pozytywnym testem ?
miałam pisać że mam tak samo przed okresem ale doczytałam że Ty jesteś w 4tc a u mnie 3 sikacze były negatywneJa mega słaba dziś, kłuje mnie w podbrzuszu, spać mi się nieziemsko chce, i głowa boli.
Ból ud się liczy?Ból prawej nogi
Pobolewanie podbrzusza, to takie klucie masz na myśli?pierwszy symptom to zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu tak z godziny na godzinę coraz bardzo aż wieczorem mocniej, i głowa mnie zaczęła bolec fest, co raczej mi się to nie zdaża taki ból i wtedy pomyślałam ze jest coś na rzeczy
takBól ud się liczy?
Pobolewanie podbrzusza, to takie klucie masz na myśli?
Dobra jestem... detektyw na tropie ciąży
27 lipca mamy wizytę dopiero, najwcześniejszy termin. W sumie najpierw mąż ma tego andro w tym całym angeliusie, a potem razem mamy mieć wizytę pierwszą. Tam potem są terminy ponoć szybsze, ale jak dzwoniłam i mówiłam wszystko co i jak, to też zalecali najpierw mojego zapisać tam do androloga z USG ma wizytę. Więc czekamy dalej... A dłuży się to bardzoA co u was? Byliście już u lekarza czy jeszcze czekacie?
Też trzymam kciukiMoja beta 3,40 mIU/ml
DziękiTeż trzymam kciuki
Powtarzasz dziś czy jutro betę?Dzięki
Może to pomoże