reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Witam się z rana z **bielą**....
Wiedziałam, ze tak będzie , wiec spokojny nastroj i lekkie rozczarowanie...
Biorąc pod uwagę ze owu była 3 lub 5.07 nie mam juz nadziei, raczej dzis powinno cos być. Tym bardziej że test 6 dni przed @ wykrywa ciążę a ja jestem 6 dni przed...
Co u dzisiejszych testujących????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej u mnie też biel. Owu ok 1-3.07 i też już nie mam nadziei :( zastanawiam się jakie kolejne kroki podjąć żeby coś ruszyło do przodu a żeby nie stać w miejscu ... Podpowiecie w jaki sposób zabrać się za badanie nasienia ? Musi być jakieś skierowanie ?

Hej u mnie też biel. Owu ok 1-3.07 i też już nie mam nadziei :( zastanawiam się jakie kolejne kroki podjąć żeby coś ruszyło do przodu a żeby nie stać w miejscu ... Podpowiecie w jaki sposób zabrać się za badanie nasienia ? Musi być jakieś skierowanie ?
Nie potrzeba skierowania wystarczy udać się do najbliższego laboratorium, trzeba zachować abstynencje od 2-7 dni w zależności chyba od labo. Wiadomo po braniu jakiś leków czy choroby najlepiej odczekać

U mnie w labo trzeba się umówić na konkretny dzień, więc trzeba wcześniej dzwonić

reklama
Jeśli powtórzę to jutro :oops:
może wcześniej zatestuje, sama nie wiem, dzisiaj to za szybko i na bete i na testy

A Ty kiedy testujesz?
Jak @ dalej nie przyjdzie to może zrobię test w piątek albo w sobotę. W 29 dc była biel.. W domu nie mam już testów, więc nie kuszą, a też nie czuję się, jakby miało się udać..

Do góry