pietraczkaa
Fanka BB :)
Do mnie zawsze wal jak w dym służę radąTakie rady to ja doceniam bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do mnie zawsze wal jak w dym służę radąTakie rady to ja doceniam bardzo
Wspaniała wiadomość, zarazaj nasPoczątek 5. Ale dokładnie który dzień nie zapytałam.
Super, powodzenia i zarażaj inne dziewczynyHej. Lekarz mówił,że jajniki i jajowody ok, ciąża jest dobrze ulokowana. Nic więcej z wrażenia nie pytałam,wstałam i poszłam
ja dziś mam 4tyg, idę za ponad tydzień do gin. A jak się czujesz?Początek 5. Ale dokładnie który dzień nie zapytałam.
Ja po raz piąty wczoraj testowałam więc teraz już czekam na okres
Mialyscie jakieś symptomy, co bym mogla w sobie się doszukać, na chwile przed pozytywnym testem ?ja dziś mam 4tyg, idę za ponad tydzień do gin. A jak się czujesz?
A który dc?Ja po raz piąty wczoraj testowałam więc teraz już czekam na okres
28... Ostatnie okresy były to 28-30 za to przed nimi z rok to króciutkie 24 lub 25A który dc?
Dzisiaj słabo, nie mam sił. A dzieciaki jeszcze jak na złość dokazujaja dziś mam 4tyg, idę za ponad tydzień do gin. A jak się czujesz?
Ból prawej nogiMialyscie jakieś symptomy, co bym mogla w sobie się doszukać, na chwile przed pozytywnym testem ?