Co.ma.byc
Początkująca w BB
W teorii to miedzy jutro a poniedziałkiem (jeszcze po ciąży się różne cykle zdarzają ) wiec całkiem możliwe, ze testować nie będę musiałaA kiedy w teorii powinnaś mieć okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W teorii to miedzy jutro a poniedziałkiem (jeszcze po ciąży się różne cykle zdarzają ) wiec całkiem możliwe, ze testować nie będę musiałaA kiedy w teorii powinnaś mieć okres?
Taki pik to trzeba koniecznie wykorzystaćA ja lecę z owulacja i drugi miesiąc podrząd gdzie pik jest tak pewny
Niestety mam popki i będę w domu po 23, a stary wstaje o 4, wiec nie wiem czy go wybudzę, ale korci mnie skorzystać
Za wszystkie kreseczki trzymam kciuki ! Jedziecie z tematem laseczki
Może powtórzę, chociaż jakos no nie mam przeczuciaNo weź, my juz nakręcone i to pozytywnie
Może powtórzę, chociaż jakos no nie mam przeczucia
Nie! Żadnych negatywnych myśli !Powiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli
Ja za to dzis tryskam humorem, nie czuje się kompletnie ciążowo i jakoś dziś mnie to nie dołuje...Powiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli
Ale Ty nie możesz mieć negatywnych myśli, pęcherzyki ładnie rosły, to teraz tylko pozytywne myśliPowiem Ci, że ja od wczorajszego wieczora też mam jakieś same negatywne myśli
I bardzo dobrze nie można się ciągle zamartwiaćJa za to dzis tryskam humorem, nie czuje się kompletnie ciążowo i jakoś dziś mnie to nie dołuje...
Ja teżNie! Żadnych negatywnych myśli !
Po co to tak ?!
Ja trzymam kciuki
DziękujePrzykro mi
Oby z In vitro, poszło sprawnie i z sukcesem