ToTaRuda
Zaangażowana w BB
Nie ma co smutkować dziewczyny, z pustego to i salomon nie nalejeU mnie w pełni
Trzymamy kciuki za pozostałe!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co smutkować dziewczyny, z pustego to i salomon nie nalejeU mnie w pełni
Żebym ja wiedziała, że ta ciąża to nie taka prosta sprawa, to zaczęłabym już 5 lat temu z lajtowyn podejściem i bez tykającego zegara biologicznego nad głowa a ile bym do przodu na antykoncepcji była ho hoMieliśmy wznowić starania od sierpnia ( od kwietnia zawieszone) wiec ten lipiec to tak nie dokonca mu na rękę, no ale jak tu nie spróbować
Do powtórki za 2 dni na mojeMoja beta 3,40 mIU/ml
Tez powtórzyłabym, u mnie po cp byla 2,13 więc juz nie robilam kolejnej, bo test wyszedl juz bialy tego dnia. Ale u Ciebie z jakiegoś powodu rośnie, sprawdź czy to to...Ale równo? Bo jak równo a nie mniej to ja bym powtórzyła za dwa dni
Do powtórki za 2 dni na moje
No weź, my juz nakręcone i to pozytywnie
Nie chce się nakręcać póki co
Ja niestety muszę uzbroić się w cierpliwość ;( jestem wciąż na wyjezdzie, nawet kupiłam test ciążowy ale tu chyba nikt nie kupuje bo jest jakiś stary i pierwszy raz nawet kontrolnej kreski nie ma
Ja tak miewam, gdzie nie raz myślałam, że ciąża, ale nie.Tez powtórzyłabym, u mnie po cp byla 2,13 więc juz nie robilam kolejnej, bo test wyszedl juz bialy tego dnia. Ale u Ciebie z jakiegoś powodu rośnie, sprawdź czy to to...
P.s. Czy możliwe , zeby tydz przed @ bolał mnie brzuch miesiaczkowo i dół pleców? Odczuwam taką mokrosc ze biegam i sprawdzam czy to @. i rozważam czy dzisiaj pić rozowe martini z okazji rocznicy
Ja niestety muszę uzbroić się w cierpliwość ;( jestem wciąż na wyjezdzie, nawet kupiłam test ciążowy ale tu chyba nikt nie kupuje bo jest jakiś stary i pierwszy raz nawet kontrolnej kreski nie ma
Także dopiero jak wrócę do dużego miasta to będę miała dostęp do takich rzeczy. Czyli pewnie do poniedziałku muszę czekać nie pytajcie jak.
Ale się wkur… zyłam bo 15zl kosztował pink a taki bubel