reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

To czekamy na wieści 😁

Kobitki, jestem 4 dni po owu (sama ja zdiagnozowalam). I co dziwne, juz kolejny dzien mam tak, że po porannym moczu, jak się podcieram, to mam duuuużo śluzu bezbarwnego, normalnie papier się ślizga 🤔 Jest to dla mnie dziwne... Wiem, pewnie sobie wkręcam, że coś tam, coś tam, ale jest to dla mnie niespotykany efekt, gdyż nie miewałam tak w cyklach poprzednich...
Dzięki 🤞

Pewnie koło 16 będą wyniki

Co do śluzu to nie wiem, w tym cyklu śluz u mnie taki se a owulacja była. Nie zauważyłam żeby było go więcej ani zmiany konsystencji albo po prostu to olalam.
Ale mam nadzieję, że u Ciebie to dobry znak 😊⏸️

reklama
No i negatyw. W czwartek wizyta u lekarza i przygotowanie do in-vitro....

Załączniki

• Screenshot_20220712-091754~2.png
    Screenshot_20220712-091754~2.png
    4,1 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny wiem, że większość z Was monitoruje owu i odlicza jednak robienie test na podstawie dpo, ale może któraś z Was nie obserwowała tak dokładnie, zrobiła test w dniu spodziewanej @, był negatywny a parę dni później jednak był pozytyw? Nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję. Wiem, wiem, owu mogła się przesunąć i byłaby opcja itd ale może ktoras z Was miała rzeczywiście konkretnie taką sytuację..?

Dziewczyny wiem, że większość z Was monitoruje owu i odlicza jednak robienie test na podstawie dpo, ale może któraś z Was nie obserwowała tak dokładnie, zrobiła test w dniu spodziewanej @, był negatywny a parę dni później jednak był pozytyw? Nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję. Wiem, wiem, owu mogła się przesunąć i byłaby opcja itd ale może ktoras z Was miała rzeczywiście konkretnie taką sytuację..?
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży, wiedziałam mniej więcej kiedy była owulacja i testowałam oczywiście wcześniej. W dzień miesiączki biel okrutna (była to niedziela) a we wtorek beta 139 była

Niestety u mnie późna implantacja była złym znakiem

Ja tak miałam przy pierwszej ciąży, wiedziałam mniej więcej kiedy była owulacja i testowałam oczywiście wcześniej. W dzień miesiączki biel okrutna (była to niedziela) a we wtorek beta 139 była

Niestety u mnie późna implantacja była złym znakiem
Dziękuję Ci za odpowiedź.. U mnie te cykle przez kp się wahają między 28-34dniami. Test zrobiłam w 29 dniu i wtedy biel. Poczekam jeszcze i ewentualnie powtórzę Test, jak @ nie przyjdzie..
Bardzo mi przykro z powodu straty i trzymam mocno kciuki za dwie kreski i żeby już wszystko było dobrze ❤️

Dziękuję Ci za odpowiedź.. U mnie te cykle przez kp się wahają między 28-34dniami. Test zrobiłam w 29 dniu i wtedy biel. Poczekam jeszcze i ewentualnie powtórzę Test, jak @ nie przyjdzie..
Bardzo mi przykro z powodu straty i trzymam mocno kciuki za dwie kreski i żeby już wszystko było dobrze ❤️
Dzięki <3
Czekam na wyniki bety, jak będzie ujemna to trudno, będę czekać na sierpniowy wątek :p

Z tymi testami to też różnie bywa, niektóre dziewczyny mają takie cienie cieni a ja zawsze biel bez żadnych prześwitów. Dlatego zdecydowałam się na betę, bo jednak to pewne badanie. I Tobie również polecam betę, niby droższa ale jest dokładny wynik :)

Mialam spozniajacy się okres i negatywny test oraz sytuacje sprzed roku spełniający sie okres i test wykonany około 7 dni po spoznieniu i pozytywny- więc wszystko kest mozliwe, z tym ze tego testu przed spozniajacym się @ wogole nie robilam bo nie wpadlam na to, ze moge być w ciąży 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja dzisiaj odczuwam nadprodukcje śluzu, ciągle uczucie, że cos mi leci i mam gestą slinę ze trudno mi dzis przelykac... nie wiem z czym to wiązać 😂🤣 i ogólnie z okazji rocznicy, mimo braku męża i bialego testu odczuwam radość - jakąś taką glupią wręcz, upiekę dzisiaj ciasto 😋😋😋 i zaczynam robić małosolne skoro tak mi pięknie zapachnial s sklepie koperek😁😁😁

reklama
A ja lecę z owulacja i drugi miesiąc podrząd gdzie pik jest tak pewny 😳
Niestety mam popki i będę w domu po 23, a stary wstaje o 4, wiec nie wiem czy go wybudzę, ale korci mnie skorzystać 😅😘
Za wszystkie kreseczki trzymam kciuki ! Jedziecie z tematem laseczki ❤️

Załączniki

• 036988E7-600A-46CC-B3B3-4000D746D75F.jpeg
    036988E7-600A-46CC-B3B3-4000D746D75F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 87
Do góry