reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

To czekamy na wieści 😁

Kobitki, jestem 4 dni po owu (sama ja zdiagnozowalam). I co dziwne, juz kolejny dzien mam tak, że po porannym moczu, jak się podcieram, to mam duuuużo śluzu bezbarwnego, normalnie papier się ślizga 🤔 Jest to dla mnie dziwne... Wiem, pewnie sobie wkręcam, że coś tam, coś tam, ale jest to dla mnie niespotykany efekt, gdyż nie miewałam tak w cyklach poprzednich...
Dzięki 🤞

Pewnie koło 16 będą wyniki

Co do śluzu to nie wiem, w tym cyklu śluz u mnie taki se a owulacja była. Nie zauważyłam żeby było go więcej ani zmiany konsystencji albo po prostu to olalam.
Ale mam nadzieję, że u Ciebie to dobry znak 😊⏸️

reklama
No i negatyw. W czwartek wizyta u lekarza i przygotowanie do in-vitro....

Załączniki

• Screenshot_20220712-091754~2.png
    Screenshot_20220712-091754~2.png
    4,1 KB · Wyświetleń: 108
Dziewczyny wiem, że większość z Was monitoruje owu i odlicza jednak robienie test na podstawie dpo, ale może któraś z Was nie obserwowała tak dokładnie, zrobiła test w dniu spodziewanej @, był negatywny a parę dni później jednak był pozytyw? Nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję. Wiem, wiem, owu mogła się przesunąć i byłaby opcja itd ale może ktoras z Was miała rzeczywiście konkretnie taką sytuację..?

Dziewczyny wiem, że większość z Was monitoruje owu i odlicza jednak robienie test na podstawie dpo, ale może któraś z Was nie obserwowała tak dokładnie, zrobiła test w dniu spodziewanej @, był negatywny a parę dni później jednak był pozytyw? Nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję. Wiem, wiem, owu mogła się przesunąć i byłaby opcja itd ale może ktoras z Was miała rzeczywiście konkretnie taką sytuację..?
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży, wiedziałam mniej więcej kiedy była owulacja i testowałam oczywiście wcześniej. W dzień miesiączki biel okrutna (była to niedziela) a we wtorek beta 139 była

Niestety u mnie późna implantacja była złym znakiem

Ja tak miałam przy pierwszej ciąży, wiedziałam mniej więcej kiedy była owulacja i testowałam oczywiście wcześniej. W dzień miesiączki biel okrutna (była to niedziela) a we wtorek beta 139 była

Niestety u mnie późna implantacja była złym znakiem
Dziękuję Ci za odpowiedź.. U mnie te cykle przez kp się wahają między 28-34dniami. Test zrobiłam w 29 dniu i wtedy biel. Poczekam jeszcze i ewentualnie powtórzę Test, jak @ nie przyjdzie..
Bardzo mi przykro z powodu straty i trzymam mocno kciuki za dwie kreski i żeby już wszystko było dobrze ❤️

Dziękuję Ci za odpowiedź.. U mnie te cykle przez kp się wahają między 28-34dniami. Test zrobiłam w 29 dniu i wtedy biel. Poczekam jeszcze i ewentualnie powtórzę Test, jak @ nie przyjdzie..
Bardzo mi przykro z powodu straty i trzymam mocno kciuki za dwie kreski i żeby już wszystko było dobrze ❤️
Dzięki <3
Czekam na wyniki bety, jak będzie ujemna to trudno, będę czekać na sierpniowy wątek :p

Z tymi testami to też różnie bywa, niektóre dziewczyny mają takie cienie cieni a ja zawsze biel bez żadnych prześwitów. Dlatego zdecydowałam się na betę, bo jednak to pewne badanie. I Tobie również polecam betę, niby droższa ale jest dokładny wynik :)

Mialam spozniajacy się okres i negatywny test oraz sytuacje sprzed roku spełniający sie okres i test wykonany około 7 dni po spoznieniu i pozytywny- więc wszystko kest mozliwe, z tym ze tego testu przed spozniajacym się @ wogole nie robilam bo nie wpadlam na to, ze moge być w ciąży 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja dzisiaj odczuwam nadprodukcje śluzu, ciągle uczucie, że cos mi leci i mam gestą slinę ze trudno mi dzis przelykac... nie wiem z czym to wiązać 😂🤣 i ogólnie z okazji rocznicy, mimo braku męża i bialego testu odczuwam radość - jakąś taką glupią wręcz, upiekę dzisiaj ciasto 😋😋😋 i zaczynam robić małosolne skoro tak mi pięknie zapachnial s sklepie koperek😁😁😁

reklama
A ja lecę z owulacja i drugi miesiąc podrząd gdzie pik jest tak pewny 😳
Niestety mam popki i będę w domu po 23, a stary wstaje o 4, wiec nie wiem czy go wybudzę, ale korci mnie skorzystać 😅😘
Za wszystkie kreseczki trzymam kciuki ! Jedziecie z tematem laseczki ❤️

Załączniki

• 036988E7-600A-46CC-B3B3-4000D746D75F.jpeg
    036988E7-600A-46CC-B3B3-4000D746D75F.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 89
Do góry