reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Mam jeszcze 2 testy, zrobię je jutro i pojutrze i nie kupuję więcej. Będę czekac na @. Do 19.07 tylko 7 dni, więc jak plamienia przed się nie rozpoczną, to wtedy mogę powtórzyć ewentualnie. Czekam na Wasze kreski, tych co owu mialy 3.07 i 5.07 najbardziej- będę miała punkt odniesienia- jak Wam wyjdą, to ja tez wtedy zrobię 😁😊

Cześć dziewczyny 😉
Przypomniałam sobie a raczej SMS mi przypomniał, że idę w czwartek do lekarza a zapomniałam zrobić badania krwi 🙄 także czekam w laboratorium właśnie i zastanawiam się czy robić betę.
Wczoraj mocno bolał brzuch i zła jak osa chodzę.
9 lub 10 dpo
9/10 dzień to już jest odpowiedni dzień na betę więc skoro i tak robisz badania krwi to ja bym się nie zastanawiała :)

reklama
Dzięki ♥️
Tak myślałam ale potrzebowałam potwierdzenia u was

To robię 🤞
To czekamy na wieści 😁

Kobitki, jestem 4 dni po owu (sama ja zdiagnozowalam). I co dziwne, juz kolejny dzien mam tak, że po porannym moczu, jak się podcieram, to mam duuuużo śluzu bezbarwnego, normalnie papier się ślizga 🤔 Jest to dla mnie dziwne... Wiem, pewnie sobie wkręcam, że coś tam, coś tam, ale jest to dla mnie niespotykany efekt, gdyż nie miewałam tak w cyklach poprzednich...

Ostatnia edycja:
Do góry