malinowelove
Fanka BB :)
Z tego co kojarzę u Ciebie jeszcze troszkę do @. Jeszcze nadzieja jestJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojarzę u Ciebie jeszcze troszkę do @. Jeszcze nadzieja jestJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku
Trzeba mieć nadzieję do samego końca! Nie ten cykl to następnyJa dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku
A od kiedy zaczęłaś testować po owulacji? Czułas, że coś może być na rzeczy i się udało?
Mi cień cienia cienia. Duch dosłownieA którejś z Was pokazał już się na teście pozytyw w 8dpo?
Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałam . Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem tak bombardowana ciążami swoich koleżanek i ciężko to naprawdę psychicznie znoszę.. Płaczę, wyzywam cały świat jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Same negatywne odczucia .Ja dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku
Ja to jak wariatka testowałam już 4 dpo ale jakoś wierzyłam, że się uda. Temperatura ładnie podskoczyła, lekarz potwierdził że ovu na następny dzień, max drugi i wyszło!A od kiedy zaczęłaś testować po owulacji? Czułas, że coś może być na rzeczy i się udało?
Przy okazji gratulacje i dużo zdrówka!
Super! Ale... nic w tym czwartym dniu nie zobaczyłaś, prawda? ;-)Ja to jak wariatka testowałam już 4 dpo ale jakoś wierzyłam, że się uda. Temperatura ładnie podskoczyła, lekarz potwierdził że ovu na następny dzień, max drugi i wyszło!
Trzymam za Was kciuki!!!
mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa” ) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałam . Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem tak bombardowana ciążami swoich koleżanek i ciężko to naprawdę psychicznie znoszę.. Płaczę, wyzywam cały świat jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Same negatywne odczucia .