reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Ja dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku😔🤯🙉
Trzeba mieć nadzieję do samego końca! 😘Nie ten cykl to następny 😉
Ja przerabiam to już prawie 7 lat 😤 też bywało ciężko ale nauczyłam się że najlepiej znaleźć sobie zajęcie i nie myśleć o tym wszystkim tak dużo.

@malinowelove trzymam kciuki też za Ciebie ✊😉

Nie chcę świrować ale zaraz zwariuję z moim pęcherzem 🙄okres planowany 14.07, nie wiem kiedy była owu, dzisiaj 23dc.
Od 3 dni latam siku dosłownie co 15 minut, w brzuchu czuję skurcze jak na okres i kłucie jajników. Wczoraj pojawiło się jasnobrązowe plamienie, dzisiaj tylko lekko zabarwiona wkładka. Wczorajszy test po południu negatywny, dzisiaj nie chciało mi się nawet robić…
Dodam, że mam zdiagnozowany pęcherz nadreaktywny ale nigdy objawy nie były tak nasilone. Wiem, że pozostaje mi jedynie czekać ale do @ jeszcze prawie tydzień 😰wszystko jestem w stanie znieść ale ten pęcherz mnie zaraz zniszczy 😰 co robić?

Ja dzisiaj tez jakoś tak zdolowalam się tą bielą, ze poszłam spać... moj entuzjazm co do pozytywu usiadł w dołku😔🤯🙉
Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałam 😩. Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem tak bombardowana ciążami swoich koleżanek i ciężko to naprawdę psychicznie znoszę.. Płaczę, wyzywam cały świat jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Same negatywne odczucia 😓😣.

A od kiedy zaczęłaś testować po owulacji? Czułas, że coś może być na rzeczy i się udało? 😊

Przy okazji gratulacje i dużo zdrówka! ❤️
Ja to jak wariatka testowałam już 4 dpo 🤣🤣 ale jakoś wierzyłam, że się uda. Temperatura ładnie podskoczyła, lekarz potwierdził że ovu na następny dzień, max drugi i wyszło! ☺️☺️

Trzymam za Was kciuki!!! ❤️❤️❤️

Szczerze? Ja też tak się czuję.. @ niby dzisiaj miał być, ale kij tam wie.. Jeszcze się bezczelnie rozchorowałam 😩. Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja jestem tak bombardowana ciążami swoich koleżanek i ciężko to naprawdę psychicznie znoszę.. Płaczę, wyzywam cały świat jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Same negatywne odczucia 😓😣.
mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa” 🤦‍♀️) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyło 🙄 nie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ 🤬🤬🤬

reklama
Przyszły i pinki! 🙈 weekend się zaczyna i tak kusi zeby potestować jutro 😂😂🙈

Załączniki

• 62F28FB6-E624-42FA-A98A-7F7615D876BC.jpg
    62F28FB6-E624-42FA-A98A-7F7615D876BC.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 38
Do góry