pietraczkaa
Fanka BB :)
Przyszły i pinki! weekend się zaczyna i tak kusi zeby potestować jutro
A jutro który dzień po owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszły i pinki! weekend się zaczyna i tak kusi zeby potestować jutro
Dlatego nie ze wszystkimi warto mówić o swoich planach planach, niektórym sie wydaje, że wiedzą o tobie wiecej niż ty sama, a rodząc 1 dziecko posiadly wszystkie tajemnice wszechświata i na wszystkim się znają...mi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa” ) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyło nie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ
jutro będzie 9dzienA jutro który dzień po owu?
Bo wtedy takie osoby zazwyczaj mają wiedzę zerową . Moja znajoma co rodziła, to nawet nie wie co to owulacja już nie wspomnieć o innych rzeczach. Ja jestem na razie na wyluzowaniu bo odstawiłam niedawno antykoncepcje, poznaje swoje ciało i czekam, aż wszystko zaskoczy, ale może akurat ruszy coś , nie obrażę się . Ale pewnie kilka miesięcy bez efektywnych też zacznie mnie niepokoić, jednak już 3 z przodu to mniej czasu , a to dopiero 1 dziecko w planach . A tak naprawdę czasj na wyluzowanie mam teraz, albo jakbym miała dwadzieściapre lat, gdzie można sobie poświęcić czas na próby . Każdy ma inaczej, wiadomo głowa dużo robić i czasami dobry reset nie zaszkodzi. Dla mnie luz i odpuszczenie, to działanie i korzystanie na maxa z przyjemności, nie myślenie, że tylko dla ciąży . Ja mam alergie na pytania o to kiedy dziecko, bo dużo osób myśli, że taka łatwa sprawa, bo oni mają ,a nie każdy chce się tłumaczyć np.że nie może miećmi koleżanka, która rodzi w sierpniu (ciąża nieplanowana tzw. „Tinderowa” ) powiedziała że za bardzo się staramy i powinnam odpuścić…
I że jej znajoma rok się starała i nagle pyk zaskoczyło nie dociera do niej że mamy obniżone parametry nasienia iże idziemy do Invicty na wizytę… najważniejsze żeby ODPUŚCIĆ
To Twoja decyzja, ale 3mam kciuki, ja trochę podchodzę do życia co ma być to ma być i ja bym próbował bo może akurat teraz bd to szczęścieŻeby nie było, że na innych wątkach wrzuciłam, a tu nie ma info.
Miałam dzisiaj USG. Stymulacja tak sobie bo mam jeden pęcherzyk (bliźniąt nie będzie ) 16mm na lewym jajniku. No i właśnie na lewym czyli tam gdzie miałam CP. Mam więc 15% szans na kolejną. Moje myśli są różne, czy starać się czy odpuścić (choć biorąc pod uwagę, że seks był nawet dziś, a ja dwa razy zaszłam w ciąże ze stosunku 5-7 dni przed owu to ...). W prawym raczej nic nie ma, raczej bo ja mam ten jajowód jakiś jakby mniejszy i mocno zakręcony. Bardzo ciężko go znaleźć i sprawdzić, ale ja go nigdy nie czuję więc mimo że na sono-hsg wyszedł drożny to nie wiem czy pracuje
To Twoja decyzja, ale 3mam kciuki, ja trochę podchodzę do życia co ma być to ma być i ja bym próbował bo może akurat teraz bd to szczęście
Ja tam 3mam żeby ten jajowód dał Ci szczęście, którego wyczekujeszNooo najwyżej jak będzie kolejna CP usuną ten jajowód w p*zdu
Przykro mi, bo wiem, ze nie na to liczyłaś. Ja na pewno nie będę Ci radzić. Kiedyś pomyślałabym, ze 15% to prawie nic, ale to byłoby przed tym nim dowiedziałam się, ze mam macice dwurożną, którą ma uwaga- 0,5% kobiet na świecieŻeby nie było, że na innych wątkach wrzuciłam, a tu nie ma info.
Miałam dzisiaj USG. Stymulacja tak sobie bo mam jeden pęcherzyk (bliźniąt nie będzie ) 16mm na lewym jajniku. No i właśnie na lewym czyli tam gdzie miałam CP. Mam więc 15% szans na kolejną. Moje myśli są różne, czy starać się czy odpuścić (choć biorąc pod uwagę, że seks był nawet dziś, a ja dwa razy zaszłam w ciąże ze stosunku 5-7 dni przed owu to ...). W prawym raczej nic nie ma, raczej bo ja mam ten jajowód jakiś jakby mniejszy i mocno zakręcony. Bardzo ciężko go znaleźć i sprawdzić, ale ja go nigdy nie czuję więc mimo że na sono-hsg wyszedł drożny to nie wiem czy pracuje
To można siknac. Jak jest dużo pinkow.jutro będzie 9dzien