olka11135
Fanka BB :)
Hejka, ile dni po potwierdzonej owulacji testem, robiłyście test ciazowy?
Ja nawet przed owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, ile dni po potwierdzonej owulacji testem, robiłyście test ciazowy?
Mnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJAA co jakaś drama jest na marcowych?
Ja też w teorii miałam mieć wczoraj też nie testowałam nie chce robić sobie nadziei czekam dalej na okresw teorii dzisiaj powinnam mieć @, w teorii bo nie miałam monitoringu no ale tak zakładam. Póki co cisza. Narazie nie testuje, czekam
Oooo szokMnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJA
TragediaMnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJA
Pamiętam toMnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJA
Podziwiam za cierpliwość tym bardziej że już po terminie @Ja też w teorii miałam mieć wczoraj też nie testowałam nie chce robić sobie nadziei czekam dalej na okres
Który będziesz mieć wtedy dc? Testujemy razem, ja będę mieć 28dc, dziś biel, ale liczyłam się z tym, bo czuje objawy pmsJa czekam jak na szpilkach na poniedziałek aż nie chce wyobrażać sobie tego cudownego weekendu, chyba muszę gdzieś mojego wyciągnąć.