reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
A co jakaś drama jest na marcowych? 😄😄😄
Mnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJA 😱😱😠😠

Mnie tez jedna pocisnela... najpierw ze udaje, ze cos nie tak, potem, ze powinnam iść do lekarza, bo ona mnie juz zdiagnozowala, a potem, ze na wlasne zyczenie stracilam jajowód, bo jej nie posluchalam- a na koniec, kazala mi wyjsc z grupy bo mialam cp, a one piszą będąc w normalnej zdrowej ciąży i powinnam znaleźć miejsce na innym forum - ŻMIJA 😱😱😠😠
Oooo szok 😤
Nie wiem nawet jak to skomentować 🥴
Przeciwz to dopiero początek ciąży j naprawdę roznie może być. Jak tak można

Tragedia 🙈

Pamiętam to 😤
Byłam jeszcze na styczniowych.
Strasznie słabe to było

reklama
Do góry