reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
U mnie dziś 26dc, ale bardziej czuje się na okres niż żeby miało się udać.
Dziewczyny chodzicie na cięższe treningi przy końcówce cyklu? Cały czas waham się czy iść jutro na ten trening ems.. 🤷‍♀️
Ja od lutego zaprzestałam jakąkolwiek aktywność fizyczną, najpierw konizacja, później starania o ciąże i ciąża dość krótka ale ciąża i czułam się z tym fatalnie. Przytyłam, straciłam kondycję i ogólnie tylko odpoczywałam :D
Po poronieniu byłam na kontroli i dostałam pozwolenie na ćwiczenia, od dwóch tygodni robię trening w domu a wczoraj byłam pierwszy raz na siłowni i póki co nie mam zamiaru rezygnować. Co do treningów ems to nie wiem czy bym się zdecydowała, zawsze możesz zapytać trenera :)

Jak najbardziej rozumiem, ja też jestem z osób, które lubią ruch i dobrze on działa mi 'na głowę' i na odreagowywanie problemów😁 w sumie przed ciążą i w trakcie ciąży do 36tc też trochę ćwiczyłam, tu mnie jedynie zastanawiają te prądy, no nic zobaczę jeszcze i przemyśle temat.
Dziękuję Dziewczyny za rady i odpowiedzi.

Ja od lutego zaprzestałam jakąkolwiek aktywność fizyczną, najpierw konizacja, później starania o ciąże i ciąża dość krótka ale ciąża i czułam się z tym fatalnie. Przytyłam, straciłam kondycję i ogólnie tylko odpoczywałam :D
Po poronieniu byłam na kontroli i dostałam pozwolenie na ćwiczenia, od dwóch tygodni robię trening w domu a wczoraj byłam pierwszy raz na siłowni i póki co nie mam zamiaru rezygnować. Co do treningów ems to nie wiem czy bym się zdecydowała, zawsze możesz zapytać trenera :)
Jak najbardziej rozumiem, ja też jestem z osób, które lubią ruch i dobrze on działa mi 'na głowę' i na odreagowywanie problemów😁 w sumie przed ciążą i w trakcie ciąży do 36tc też trochę ćwiczyłam, tu mnie jedynie zastanawiają te prądy, no nic zobaczę jeszcze i przemyśle temat.

Ja pewnie bym zrezygnowała, bo jestem przewrażliwiona :D i poszła na inny trening, to w sumie tylko jeden trening a jak będzie ciąża to zapytać lekarza i po problemie :)

Ja pewnie bym zrezygnowała, bo jestem przewrażliwiona :D i poszła na inny trening, to w sumie tylko jeden trening a jak będzie ciąża to zapytać lekarza i po problemie :)
W sumie to jest jedyny, próbny trening😅bo koleżanka chodzi na ich treningi i mogła podać kontakt do iluś osób, które będą miały darmowy trening testowy i podała kontakt do mnie😁 myślę że najlepiej, jak przesunę go o tydzień, albo przyjdzie okres albo wyjdą dwie kreski i będzie po problemie :)

W sumie to jest jedyny, próbny trening😅bo koleżanka chodzi na ich treningi i mogła podać kontakt do iluś osób, które będą miały darmowy trening testowy i podała kontakt do mnie😁 myślę że najlepiej, jak przesunę go o tydzień, albo przyjdzie okres albo wyjdą dwie kreski i będzie po problemie :)
Zdecydowanie przesunąć o tydzień :D
Uznałam, że regularnie chodzisz na ten trening :D

Dziewczyny, a czy któraś z was biega?

Ja odebrałam testy, nie wytrzymałam i zrobiłam, biel aż razi😅🤷‍♀️
A jak rozbierasz masz pod kątem zaznaczone miejsce na kreskę?

U mnie biel, co potwierdza że facelle mają wyraźną kreseczke testową na zywo widoczną.

Załączniki

• 20220708_125741.jpg
    20220708_125741.jpg
    278,6 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry