reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Gratulacje! 🤩

Piękny ten lipiec, ale powiem szczerze, że im częściej widzę jak wstawiacie pozytywne wyniki swoich testów, tym bardziej jestem przekonana, że u mnie będzie negatyw, bo to by było przecież zbyt piękne 😏 I tak jest miesiąc w miesiąc, z początkowego zapału i "podjarki" przechodzę płynnie do załamki 🙈 bo nagle jakiś wewnętrzny głos w mojej głowie mówi, że skoro tyle razy się ludzilam i nic z tego nie wyszło, to niby dlaczego miałoby teraz być inaczej?
Takie przemyślenia z rana.. ale Wam dziewczyny wszystkim oczywiście gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko rozwijało się prawidłowo ✊🏻😊
Chwilowy kryzys 🙄
Póki nie ma miesiączki są szanse, ja za Ciebie trzymam kciuki 🤞❤️

Super jest jak wstawiacie pozytywne testy a pierwsza strona zapełnia się 🤰

reklama
Gratulacje! ❤️❤️ Miałaś jakieś podejrzenia ze będą dwie kreseczki czy totalnie nic nie czułaś? Po ilu dniach po owu testowałas?
Jutro mam termin spodziewanej miesiączki, zawsze zapisywałam się jeden dzień przed na testy. Nie robię testów owulacyjnych ani nie robię monitoringu. Z jednej aplikacji wynikało, że owulacja owulacja była 22 czerwca, z drugiej że 23. W niedzielę czułam bóle w podbrzuszu, a wczoraj piersi (ale tak bardziej sutki) Myślałam, że to już na okres 🤷‍♀️ Na razie nic się nie dzieje.

Byłam oznaczyć bete i proga, wstawię wyniki jak będą - ale niestety dopiero jutro 🤦‍♀️

Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę😭😢😥
u mnie jest tak że po drugiej cesarce, mam taką małą kieszonkę w bliźnie i w niej zbiera się krew, po drożności ją wypłukało ale niestety w tym cyklu wszystko wróciło do "normy" musiałabym co miesiąc chodzić na histeroskopie żeby czyścić macicę z tej krwi a to się wiąże z wizytą w szpitalu więc to średnio realne. Dlatego chociaż w jakimś małym stopniu rozumiem co czujesz, i bardzo Ci współczuję, wierzę, że mimo tego w końcu się uda. Nie poddawaj się i nie trać nadziei ✊✊✊

reklama
U mnie testowanie miało być jutro, ale zrobiłam dzisiaj i ja niestety nie przyczynie się do tej pięknej strony brzuszkowej póki co. Jak okres przyjdzie o czasie to jeszcze 31.07 mogę się zapisać na testowanie 😉

Stary oddał też swoje płynne złoto do badania dzisiaj, więc zobaczymy co tam wyjdzie.

Do góry