Lena1984
Fanka BB :)
I wysikałaśJa będę pierwsza sikająca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wysikałaśJa będę pierwsza sikająca
ale dopiero za drugim razemI wysikałaś
A jest w tym szpitalu możliwość rozmowy z psychologiem? Może taka przyniosłaby Ci chwilowe ukojenie, chociaż na ten czas tam. Wierzę, że wszystko się tam dobrze zrosnie, jak należy. Czy jest szansa, że ten skrzep wyleci przy następnej miesiączce?Dziewczyny u mnie w macicy został skrzep i mam straszne zrosty na szyjce jakoś wszedł do jamy macicy lekarz i wypłynęło,ale został skrzep i nie ma możliwości wypłukania go ani usunięcia. Podczas zabiegu usunięto mi też jakiś szew pooperacyjny. Jeśli coś znowu będzie się działo to grozi to usunięciem macicy tak mi powiedział lekarz. Strasznie się boję i chyba mogę pożegnać się z marzeniami o byciu mamą,nie wiem jak to zniosę
no właśnie mój ginekolog mi to robił ,ja chodzę do niego prywatnie a on jest ordynatorem oddziału ginekologii.A jest w tym szpitalu możliwość rozmowy z psychologiem? Może taka przyniosłaby Ci chwilowe ukojenie, chociaż na ten czas tam. Wierzę, że wszystko się tam dobrze zrosnie, jak należy. Czy jest szansa, że ten skrzep wyleci przy następnej miesiączce?
Dali jakieś leki?
Pamiętaj, że lekarze, a zwłaszcza ci ze szpitali, co widzą Ciebie tu i teraz, zazwyczaj mówią tylko te złe rzeczy. Te najgorsze. Bo im jest tak najłatwiej. Masz jakiegoś zaufanego ginekologa co zna Twoją historię od początku?
Gratulacje!Dzień dobry BARDZO!
Moje najlepsze urodziny ever
Jakie piękne krechyDzień dobry BARDZO!
Gratulacje!!Dzień dobry BARDZO!