reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
@olka11135 ta wróżka to mi wszystko przepowiedziała! Jezuuu no wszystko co się dzieje w moim życiu teraz😱😱yebanaaa
Przepowiedziała mi odblokowanie czegoś w lipcu, może to być karta bankomatowa, albo jakoes odblokowanie wewnętrzne, różne rzeczy. Czy to może oznaczać, że odblokuje mi się w końcu owulacja?? 😁

Ja to mam z tego taką bekę xD bo ja wtedy w grudniu to przesłuchałam to bo ktoś inny tu o niej na forum napisał. Potem jej długo nie słuchałam bo wiadomo pozamaciczna, głowy do bzdur nie było. Wróciłam w maju - no i słucham co w tym maju ma się wydarzyć i mówię k*rw ale głupoty, to nie moje życie, ja nie mam takiej sytuacji, przecież to jakaś chora akcja - a potem szok, bo właśnie tak było. Prędzej spodziewałabym się szóstki w totka niż tego :o wkrętka na maksa :D

reklama
Do góry