Ceonis
Fanka BB :)
No tak, głowa najważniejsza, a ja o dupie myślęno co Ty, odblokujesz głowę i zajdziesz! Bo jak wiadomo wszystko to blokady psychiczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, głowa najważniejsza, a ja o dupie myślęno co Ty, odblokujesz głowę i zajdziesz! Bo jak wiadomo wszystko to blokady psychiczne
@olka11135 ta wróżka to mi wszystko przepowiedziała! Jezuuu no wszystko co się dzieje w moim życiu terazyebanaaa
Przepowiedziała mi odblokowanie czegoś w lipcu, może to być karta bankomatowa, albo jakoes odblokowanie wewnętrzne, różne rzeczy. Czy to może oznaczać, że odblokuje mi się w końcu owulacja??
No tak, głowa najważniejsza, a ja o dupie myślę
Ty chyba nieuważnie forum czytasz. W ciążę możesz zajść od pocierania kutasem o nogawkę spodni, to od analu nie zajdziesz?No jak w dupę to też się ciąża nie uda
Jeszcze się nie odważyłamNo jak w dupę to też się ciąża nie uda
To może lepiej celować w dwie dziury, zwiększy się prawdopodobieństwo xDTy chyba nieuważnie forum czytasz. W ciążę możesz zajść od pocierania kutasem o nogawkę spodni, to od analu nie zajdziesz?
To może lepiej celować w dwie dziury, zwiększy się prawdopodobieństwo xD
Ale połykając sperme tez masz ja w środku w organizmie także juz jest pytanie czy żołnierze takie szybkie by dotarły tamTo może lepiej celować w dwie dziury, zwiększy się prawdopodobieństwo xD