reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Wątek w budowie 😊
Czekamy, aż wszyscy zatestuja w czerwcu

1. @pluto_nova
2. @Mythopoeia
3.
4.
5.
6. @krasulka5 @Anka_83 👑
7. @Natalia91
8.
9.
10.
11. @malinowelove
12. @CleoPetra @Lili88
13. @Ceonis
14.
15.
16. @klaudioszek
17.
18.
19. @olka11135 @Wezu
20.
21.
22. @Rosse94
23. @pietraczkaa
24.
25. @MadHatter
26. @Mmiiaa 👑
27. @Nel331
28. @Kala1201
29.
30.
31.

14.08 🧚‍♀️ @Kylyyy1408
15.10 🧚‍♀️ @Bibi89
✨
Palcami dotykają 👈👉👆👇☝️🤘
@KamilaSa 🤰
Tryb wakacyjny
@pluto_nova 🏖️
@Agnes4312 🏖️
@LadyCaro 🏖️
@Alabama89 🏖️

Legenda:
🤰ciąża
🩸okres
🚫negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
💔biochem

Uwaga, wypowiadam zaklęcie.
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę 💥🧙‍♂️🧙‍♂️🧙‍♂️
Autorka: @Ceonis 👏
U mnie pewnie nic z tego nie będzie, ale na 12.07 poproszę 😁

Hej, hej! O boshe, już tyle i tu zdążyłyście napisać?!
To ja się poproszę wpisać na 14 lipca. Święto narodowe, a co! Francuzi głowy ścinali, a ja na pamiątkę poproszę dwie kreski :p
Nie żebym w to jeszcze wierzyła, no ale działamy naturalnie w tym cyklu ;-)

Ja przypomina że wróżka Ariah wróżyła skorpionom L4 ciążowe jesienią i ja się tego trzymam xD
Fajna ona jest, ale jak dotąd niczego nie jestem w stanie odnieść do siebie... Ciągle słyszę, że czekam na telefon od ukochanego, który się nie odzywa, i może się odezwie jak wróci z urlopu z żoną... WTF? ;-)

Hej :), co u Ciebie słychać? Co się wydarzyło?
Hej 🙂 z majowych dwóch kresek powrocilam na lipcowe testowanie.
Serce zatrzymało się 7+1 tc, wada genetyczna.
Jestem dość świeżo po poronieniu, nie staramy się specjalnie ale też nie chce powracać do antykoncepcji. Może się uda teraz, a może za miesiąc albo i kilka miesięcy zobaczymy.
Z USG wynika, że jestem w pierwszej fazie cyklu

reklama
Hej 🙂 z majowych dwóch kresek powrocilam na lipcowe testowanie.
Serce zatrzymało się 7+1 tc, wada genetyczna.
Jestem dość świeżo po poronieniu, nie staramy się specjalnie ale też nie chce powracać do antykoncepcji. Może się uda teraz, a może za miesiąc albo i kilka miesięcy zobaczymy.
Z USG wynika, że jestem w pierwszej fazie cyklu
Przykro mi, doskonale wiem co czujesz.
Trzymam kciuki za Was 💕.

Do góry