Matylda.<3
Fanka BB :)
będziemy testowac razemHejka!
Ja już swoje odczekalam po poronieniu i będę testować 12.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będziemy testowac razemHejka!
Ja już swoje odczekalam po poronieniu i będę testować 12.07
U mnie pewnie nic z tego nie będzie, ale na 12.07 poproszęWątek w budowie
Czekamy, aż wszyscy zatestuja w czerwcu
1. @pluto_nova
2. @Mythopoeia
3.
4.
5.
6. @krasulka5 @Anka_83
7. @Natalia91
8.
9.
10.
11. @malinowelove
12. @CleoPetra @Lili88
13. @Ceonis
14.
15.
16. @klaudioszek
17.
18.
19. @olka11135 @Wezu
20.
21.
22. @Rosse94
23. @pietraczkaa
24.
25. @MadHatter
26. @Mmiiaa
27. @Nel331
28. @Kala1201
29.
30.
31.
14.08 @Kylyyy1408
15.10 @Bibi89
Palcami dotykają
@KamilaSa
Tryb wakacyjny
@pluto_nova
@Agnes4312
@LadyCaro
@Alabama89
Legenda:
ciąża
okres
negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
biochem
Uwaga, wypowiadam zaklęcie.
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę
Autorka: @Ceonis
To jakbym założyła swoje stare dobre cykle, 35 dni to wpiszcie mnie na 3 lipca, bo jak liczę wtedy będzie 35 dcU mnie pewnie nic z tego nie będzie, ale na 12.07 poproszę
Fajna ona jest, ale jak dotąd niczego nie jestem w stanie odnieść do siebie... Ciągle słyszę, że czekam na telefon od ukochanego, który się nie odzywa, i może się odezwie jak wróci z urlopu z żoną... WTF? ;-)Ja przypomina że wróżka Ariah wróżyła skorpionom L4 ciążowe jesienią i ja się tego trzymam xD
Dziewczyny, chłopaki, jedzcie bataty,Taaaa podobno bataty trzeba jeść i już na nie patrzeć nie mogę
Hej , co u Ciebie słychać? Co się wydarzyło?Nie wiem jak będzie wyglądał mój cykl ale poproszę o wpisanie na 23 lipca
Hej z majowych dwóch kresek powrocilam na lipcowe testowanie.Hej , co u Ciebie słychać? Co się wydarzyło?
Przykro mi, doskonale wiem co czujesz.Hej z majowych dwóch kresek powrocilam na lipcowe testowanie.
Serce zatrzymało się 7+1 tc, wada genetyczna.
Jestem dość świeżo po poronieniu, nie staramy się specjalnie ale też nie chce powracać do antykoncepcji. Może się uda teraz, a może za miesiąc albo i kilka miesięcy zobaczymy.
Z USG wynika, że jestem w pierwszej fazie cyklu