Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słuchaj, skoro dieta wpływa na nasze zajście w ciąże, to myślisz, że połykanie spermy nie?Ale połykając sperme tez masz ja w środku w organizmie także juz jest pytanie czy żołnierze takie szybkie by dotarły tam
Tak!A tam dwie. Od razu w trzy
Tak, ale istnieje wtedy ryzyko zachorowania na spermiozę i wtedy kichasz i płaczesz spermaTylko to chyba trzeba mieć 3 partnerów i na raz xD to się zwiększy szansę?
to u mnie na odwrót ja jestem uparta jak osiołNo ja też jestem Panna i mi przepowiedziała, że z moim starym może być różnie, bo on będzie chciał postawić na swoim.
A wczorak koleżankom narzekałam, że jest uparty jak osioł i musi być po jego
hahaha zwiększona ilość plemników zapewne tak !Tylko to chyba trzeba mieć 3 partnerów i na raz xD to się zwiększy szansę?