reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
No mi bardzo fajnie zapowiada (trochę tego polukałam u Evki :D), ale tez dużo o romansach, zdradach, totalnie to nie ja i mąż (przypominam, my obaj strzelce :p). Tak średnio, bym powiedziała 😂

Cześć Dziewczyny! Czy i ja mogę dołączyć do Waszego grona testujących w lipcu? 😁 Planuję testować 11 lipca.
Jestem skorpionem, więc jest nadzieja 😂
Ogólnie to mój 4cs, jestem kp, tabletki anty odstawiłam w marcu i od tego czasu moje cykle trwają 28-34 dni, więc wydaje mi się, że nie jest najgorzej. Dużo nadziei pokładałam w tamtym cyklu, dużo seksow, typowe objawy owulacji, ale niestety się nie udało, więc działamy dalej💪. W maju ginekolog powiedział mi też, że mój jeden jajnik ma cechy pcos, ale żadnych innych objawów pcos nie mam, w pierwszą ciążę zaszłam w 3cs, więc na razie nie kazał robić żadnych badań. No ale z tego rozumiem, że nadzieja jest tylko w jednym jajniku😏. Tak czy inaczej w tym roku to mój przedostatni cykl starań, potem wstrzymujemy działania.
Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i mam nadzieję, że w lipcu posypią się dwie kreski! 🍀

reklama
Do góry