Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki jesteś znak zodiaku?Ola ja poproszę o wpisanie na 07.07, dr Ariah mówi że będzie ciąża i zaskoczenie, więc nie daje się tej tarczycy, łykam leki i czekam aż zaskoczy ciąża/mnie
U mnie mąż jutro jedzie na badanie nasienia, mam nadzieję, że wyjdą dobre wyniki chociaż go chyba stres zdziera i mówi, że na bank będzie coś nie tak
O strzelcach coś wspominała?Ja przypomina że wróżka Ariah wróżyła skorpionom L4 ciążowe jesienią i ja się tego trzymam xD
O strzelcach coś wspominała?
u mnie tezOla ja poproszę o wpisanie na 07.07, dr Ariah mówi że będzie ciąża i zaskoczenie, więc nie daje się tej tarczycy, łykam leki i czekam aż zaskoczy ciąża/mnie
Uwaga, wypowiadam zaklęcie.
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę