LadyCaro
Fanka BB :)
elo!
Możesz mnie wpisać w tryb wakacyjny w sumie @olka11135
Możesz mnie wpisać w tryb wakacyjny w sumie @olka11135
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja nie jest randomowa jeśli nic się nie przesunie to realna data testowania
jak się czułaś po dupku? Ja fatalnie. Na szczęście już w tym cyklu nie będę brać.Ja poproszę na razie o oznaczenie urodzin 26 lipca xD jesli dupek nie rozwali harmonogramu to wtedy tez juz bede mogla testować
jak się czułaś po dupku? Ja fatalnie. Na szczęście już w tym cyklu nie będę brać.
W okolicach 9 lipca powinnam mieć owu, doradźcie kiedy się wpisać? Na 20?
W porownaniu do innych dziewczyn chyba nie najgorzej. Wieksze zmeczenie, sennosc, troche wahania nastrojow, pobolewania glowy, wiekszy apetyt i nabrałam wodyjak się czułaś po dupku? Ja fatalnie. Na szczęście już w tym cyklu nie będę brać.
A ja myślałam że dotykanie palcami było w innych celachZarażanie ciążą z poprzedniego miesiąca
Poczekalnia to wróżki możesz sobie wybrać jakąś randomową datę mniej więcej tak jak Bibi i Kylyyy1408