Mythopoeia
Fanka BB :)
Ja poproszę na 02.07 zapisalam się też na 30.06 ale to trochę nierealny termin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też lubię posłuchać, nie tak brać do siebie, ale posłuchać, jak najbardziej A ona ma kanał na YT? Czy gdzie to czytanie robi?Nie mam aż tyle czasu, żeby słuchać wszystkich znaków
No i dla mnie to zabawa. Choć faktycznie jak w tygodniowym powiedziała, że może być u skropiona pozytywny test ciążowy to był
Niech więc ciąża Twą poczęta przyniesie Ci bliźniętaA gdzie moje bliźnięta? xD
Hokus pokus, czary mary,A gdzie moje bliźnięta? xD
RybyJaki jesteś znak zodiaku?
Ja też lubię posłuchać, nie tak brać do siebie, ale posłuchać, jak najbardziej A ona ma kanał na YT? Czy gdzie to czytanie robi?
@Wezu chyba pisała o monitorze płodności, ale sobie tak myślę, że mogliby wymyślić takie małe przenośne usg, żebyśmy se same mogły podejrzeć jajniory xD
ja mam plan zrobić w tym cyklu monitoring, ale tak, takie małe USG w domu to byłoby coś@Wezu chyba pisała o monitorze płodności, ale sobie tak myślę, że mogliby wymyślić takie małe przenośne usg, żebyśmy se same mogły podejrzeć jajniory xD
Dzięki, przesiadka na laptopa i słuchamy
Ja nic innego nie czytam, nie słucham, w ogóle mnie temat nie kręci, nigdy bym z wróżkę nie zapłaciła.
Ale babka jest śmieszna więc mi to trochę humor poprawia. Test grudniowy wróżyła mi w tygodniówce (nigdy potem już nie miała takiego przekazu), ale to L4 ciążowe to chyba było w takim ogólnym na rok 2022