reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja swojego Starego też muszę wysłać, mimo iż boi się tego co zobaczymy, to nie popuszczę… ale zanim to nastąpi nie odpuszczam tez sobie, zdobyłam dodatkowe skierowania i planuję tym razem za Waszą poradą zrobić monitoring owulacji. Muszę jednak podstępem zdobyć skierowanie bo ostatnio gościu mnie zbył, ze dopóki Stary się nie zbada to mam nie szukać problemów u siebie. I tu mam pytanie, dziś 9dc, teoretycznie zgodnie z dotychczasowymi wyliczeniami potwierdzonymi testami, owulacja w 13 lub 14dc. Kiedy najlepiej iść pierwsze na usg? Jutro?
Tak, jesli chodzi o monitoring jutro bedzie dobrze.

reklama
Ja to wyjątkowo obfity mam ten okres, pełno galaretowatych skrzepów. Teraz wiem skąd ten ból taki dwudniowy, jak tyle w tym cyklu złogów jakiś. Moze teraz w kolejnym cyklu będzie juz normalnie, bo 2 po cp mialam skromny i wyłącznie 2 dniowy wodnisty, pozostale 2 dni plamienia... a teraz to jakas masakra... do tego wysypana jestem na twarzy jakbym dojrzewała...
Caly czas kombinuje, jak tu z tym urlopem ogarnąć, zeby płodne z mężem spędzić ale nijak mi to sie nie ulozy, ach gdyby te plemniki mogły żyć tak z 7 dni, to udałoby się 🤔🙃😁🤪

Ja to wyjątkowo obfity mam ten okres, pełno galaretowatych skrzepów. Teraz wiem skąd ten ból taki dwudniowy, jak tyle w tym cyklu złogów jakiś. Moze teraz w kolejnym cyklu będzie juz normalnie, bo 2 po cp mialam skromny i wyłącznie 2 dniowy wodnisty, pozostale 2 dni plamienia... a teraz to jakas masakra... do tego wysypana jestem na twarzy jakbym dojrzewała...
Caly czas kombinuje, jak tu z tym urlopem ogarnąć, zeby płodne z mężem spędzić ale nijak mi to sie nie ulozy, ach gdyby te plemniki mogły żyć tak z 7 dni, to udałoby się 🤔🙃😁🤪

W teorii bardzo dobre plemniki mogą tyle żyć :p ale to naprawdę supermany

Dziewczyny ja tak informacyjnie - 9dpo prawdopodbnie, test biały jak śnieżek :) Nawet pokwapiłam się o policzenie cykli starań - wychodzi, że kolejny to będzie 27 cykl. 27 cykli starań beż żadnej ciąży, nawet lekko podniesionej bety. Nic. Kompletnie nic.

reklama
Dziewczyny ja tak informacyjnie - 9dpo prawdopodbnie, test biały jak śnieżek :) Nawet pokwapiłam się o policzenie cykli starań - wychodzi, że kolejny to będzie 27 cykl. 27 cykli starań beż żadnej ciąży, nawet lekko podniesionej bety. Nic. Kompletnie nic.
Myśleliście o immunologi ?

Do góry