Nel331
Fanka BB :)
Eh, nic już nie można napisać bo od razu, ze jest. Po to jest to forum chyba nie ?Po prostu plujesz jadem bo zazdrościsz. Ja Ci nic nie muszę udowadniać hejterko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, nic już nie można napisać bo od razu, ze jest. Po to jest to forum chyba nie ?Po prostu plujesz jadem bo zazdrościsz. Ja Ci nic nie muszę udowadniać hejterko
Mnie też nic, tylko cycki ale tylko wtedy jak je miętoleJak to różnie ludzie podchodzą do sytuacji. Ja uważam, że nic z tego bo właśnie nic mnie nie boli, cycki też nie
Właśnie przy pierwszej ciąży 12 lat temu nic mnie nie bolało i już wiedziałam co się świeci co najlepsze to był złoty strzał, myślałam, że i tym razem będzie podobnie a tu zonk ehh kto by pomyslal, że tyle z tym zachoduJak to różnie ludzie podchodzą do sytuacji. Ja uważam, że nic z tego bo właśnie nic mnie nie boli, cycki też nie
Żmije!Eh, nic już nie można napisać bo od razu, ze jest. Po to jest to forum chyba nie ?
A co chcesz coś się dowiedzieć o zapłodnieniu czy owulacji?Eh, nic już nie można napisać bo od razu, ze jest. Po to jest to forum chyba nie ?
No dokładnie same żmije, nic nie można napisaćA co chcesz coś się dowiedzieć o zapłodnieniu czy owulacji?
Się nie dowiesz, bo tu same żmije czy tam wrony
Tylko kraczą i kraczą, a powiedzieć człowiekowi normalnie nie mogą tylko się naśmiewają i hejtuja. Od tego jest forum, żeby się pytać jak się czegoś nie wie. Tak czy nie ?!A co chcesz coś się dowiedzieć o zapłodnieniu czy owulacji?
Się nie dowiesz, bo tu same żmije czy tam wrony
Ale z czym tyle zachodu???Właśnie przy pierwszej ciąży 12 lat temu nic mnie nie bolało i już wiedziałam co się świeci co najlepsze to był złoty strzał, myślałam, że i tym razem będzie podobnie a tu zonk ehh kto by pomyslal, że tyle z tym zachodu
Tak tak!!Tylko kraczą i kraczą, a powiedzieć człowiekowi normalnie nie mogą tylko się naśmiewają i hejtuja. Od tego jest forum, żeby się pytać jak się czegoś nie wie. Tak czy nie ?!
No z zachodzeniemAle z czym tyle zachodu???