Nel331
Fanka BB :)
Od razu zapytaj o płećIdę do celebryty to on bobasa i przy 100 zobaczy xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od razu zapytaj o płećIdę do celebryty to on bobasa i przy 100 zobaczy xD
To jest bardzo niedobrze :OCionsz brak.
Do kogo?
Od razu zapytaj o płeć
tak, właśnie do tego piłam xDJeszcze powie, ze betę przy tym cieniu ma 500 i idzie do gina zobaczyć dzidziutka
Tak myślałam. Moja przyjaciółka do niego chodziła w czasie ciążyPisałam do Wojciecha Falęckiego
No nieee… moja droga, my jesteśmy niedowiarki, mogłabyś nam udowodnić i zamknąć buziePo prostu plujesz jadem bo zazdrościsz. Ja Ci nic nie muszę udowadniać hejterko
Oprócz płci będziesz jeszcze miała od razu bijące serce i pomiar tętna płoduPo prostu plujesz jadem bo zazdrościsz. Ja Ci nic nie muszę udowadniać hejterko
W końcu jakaś kapka jadu bo już było słodko pierdzącoPo prostu plujesz jadem bo zazdrościsz. Ja Ci nic nie muszę udowadniać hejterko
Szczerze to jakoś już nie mam nadziei na ten lipiec, cycki pobolewają jak na okres i całe czoło mi obsypalo