reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Zgadza się 😂 ja mam zapalenie żołądka więc u mnie bóle i mdłości to norma i wyobraźcie sobie, że jak zjem świeżego ogórka albo paprykę to będę zdychała dwa dni ale już po tabliczce czekolady albo mcdonaldzie nic mi nie jest 😂
Mam podobnie, tylko katalog produktów, które mi szkodzą nie jest stały, ale zawsze jest ta prawidłowość, że przy bardzo dużym bólu pomaga mi coś tłustego i słonego.

Ja właśnie kładę się spać po pracy. Także ten... miłej soboty. :D

Dziś 1dc. Jestem jakoś pozytywnie nastawiona. Nowy cykl, nowe szanse. Albo to zmęczenie, bo zazwyczaj po nockach jest mi wszystko jedno i nie mam siły się denerwować. 😅
No to śpij dobrze🙂
P.s podziwiam ludzi pracujących na nocki, ja kiedyś pracowałam na 3 zmiany , po pierwszym tyg na noce, zrezygnowałam.

No to śpij dobrze🙂
P.s podziwiam ludzi pracujących na nocki, ja kiedyś pracowałam na 3 zmiany , po pierwszym tyg na noce, zrezygnowałam.

Dzięki.
Ja mam trochę inny tryb pracy, bo 12-godzinny, więc też inaczej to wygląda. Czasem zdarzy mi się mieć 2 góra 3 nocki pod rząd, ale przeważnie mam poprzeplatane jakoś dniówki z nockami. Jak byłam jeszcze na tyle szalona, że chciało mi się dorabiać, to robiłam jeszcze doby, no ale kurde, szkoda mi życia na ciągłe siedzenie w pracy.

Mój mąż pracował kiedyś tylko na nocki i nawet to lubił, a gdy zmienił pracę i nocki się skończyły, to jednak zdecydowanie odżył. :)

No dobra, teraz już naprawdę idę. 😅

reklama
U mnie taka sytuacja 🤦‍♀️ zaryzykuje stwierdzenie, że dzisiaj nie będzie owu 😅 seks był przedwczoraj i wczoraj późnym wieczorem, więc biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności szanse są mocno marne, ale kto by przewidział, że owu będzie w 10dc 🤦‍♀️

Załączniki

• 690a9693-0917-4297-832f-02d3c1555820.jpeg
    690a9693-0917-4297-832f-02d3c1555820.jpeg
    26,4 KB · Wyświetleń: 86
Do góry