Nasturtium
Fanka BB :)
Na kacu to trudno się śpi .Tak sie wczoraj wszystkie rozpisały o piciu alko - że dziś kaca mają i śpią - normalka - taki wiek pić nie trzeba wystarczą wspomnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kacu to trudno się śpi .Tak sie wczoraj wszystkie rozpisały o piciu alko - że dziś kaca mają i śpią - normalka - taki wiek pić nie trzeba wystarczą wspomnienia
Mam podobnie, tylko katalog produktów, które mi szkodzą nie jest stały, ale zawsze jest ta prawidłowość, że przy bardzo dużym bólu pomaga mi coś tłustego i słonego.Zgadza się ja mam zapalenie żołądka więc u mnie bóle i mdłości to norma i wyobraźcie sobie, że jak zjem świeżego ogórka albo paprykę to będę zdychała dwa dni ale już po tabliczce czekolady albo mcdonaldzie nic mi nie jest
"...wstawaj szkoda dnia wstawaj szkoda dnia..." haaaWeekend jest, daj im żyć
Ja jakbym miała wolne to też bym spała do południa
U mnie dziś pogoda łóżkowa"...wstawaj szkoda dnia wstawaj szkoda dnia..." haaa
My wczoraj nadrabialiśmy sezon 6 seal team do późna.U mnie dziś pogoda łóżkowa
Do późna oglądaliśmy Wikingów, a rano trzeba było wstać na kurs. Mąż niezadowolony bo jeszcze chciał pospać i na pewno takiej pobudki nie chciał.
No to śpij dobrzeJa właśnie kładę się spać po pracy. Także ten... miłej soboty.
Dziś 1dc. Jestem jakoś pozytywnie nastawiona. Nowy cykl, nowe szanse. Albo to zmęczenie, bo zazwyczaj po nockach jest mi wszystko jedno i nie mam siły się denerwować.
No to śpij dobrze
P.s podziwiam ludzi pracujących na nocki, ja kiedyś pracowałam na 3 zmiany , po pierwszym tyg na noce, zrezygnowałam.