reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

coś w tym jest bo jak mi dokucza żołądek to nie wejdą mi żadne surowe warzywa, tofu czy inne "zdrowe rzeczy". Ale np pizza margeritka jak najbardziej 🤣

Zgadza się 😂 ja mam zapalenie żołądka więc u mnie bóle i mdłości to norma i wyobraźcie sobie, że jak zjem świeżego ogórka albo paprykę to będę zdychała dwa dni ale już po tabliczce czekolady albo mcdonaldzie nic mi nie jest 😂

reklama
Zgadza się 😂 ja mam zapalenie żołądka więc u mnie bóle i mdłości to norma i wyobraźcie sobie, że jak zjem świeżego ogórka albo paprykę to będę zdychała dwa dni ale już po tabliczce czekolady albo mcdonaldzie nic mi nie jest 😂
Ja po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.

Za to dzis rano 5.45 obudzilo mnie zakłucie w brzuchu, a potem przeszla fala bolu po żołądku i spokój. Niejedna napisałaby "wgryza się"😁🤣😂🙃
@MyszkaMiki30 jak temperatura?

Załączniki

• Screenshot_20230429_070308_Flo.jpg
    Screenshot_20230429_070308_Flo.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 64
Ja po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.

Za to dzis rano 5.45 obudzilo mnie zakłucie w brzuchu, a potem przeszla fala bolu po żołądku i spokój. Niejedna napisałaby "wgryza się"😁🤣😂🙃
@MyszkaMiki30 jak temperatura?
Akurat masz 6DPO:) trzymam ✊✊✊ za cionsz:)
Ja mam spadek 😳🧐

Załączniki

• IMG_7494.jpeg
    IMG_7494.jpeg
    77,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry