reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
U mnie taka sytuacja 🤦‍♀️ zaryzykuje stwierdzenie, że dzisiaj nie będzie owu 😅 seks był przedwczoraj i wczoraj późnym wieczorem, więc biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności szanse są mocno marne, ale kto by przewidział, że owu będzie w 10dc 🤦‍♀️
Bezsensu. Twoje pęcherzyki rosną jak pojebane, a moje to lenie i rosną jak ślimaki.

Wygląda faktycznie jak juz po owulacji, moze 26.04 byla? Natura niczego nie wyklucza.
26.04 to raczej nie, bardziej stawiam na 27.04. Chociaż liczę na to, że jednak była 28.04. Pierwszego pozytywnego owulaka wysikalam 27.04 wieczorem, a 28.04 mocno mnie nawalał jajnik, więc może ten skok z 28.04 to jakiś przypadek

Może ta histeroskopia coś namieszała w tym cyklu, ale dziwne by to było żeby owu przyspieszyła bo raczej obserwowałam, że dziewczynom się opóźniała.
pęcherzyki na znieczuleniu powinny przysnąć, a nie się odpalić 😂 nie wiem, jakoś tak myślałam, że ta histero i stres w pracy raczej wpłyną na jakieś opóźnienie, niby wiedziałam, że miewam owu w 10-12dc, ale jednak się nie spodziewałam, co widać nawet po ttm, że temp zaczęłam mierzyć w 8dc dopiero 🙈 ale no trudno, szybsza owu, to szybszy okres, a szybszy okres to szybsza owu z plemniorami tuczonymi od początku na clo i szybsza powtórka wyników nasienia 😎

Dzień dobry! Ja się wyspałam, wykąpałam i czekam na pyszne śniadanko, po którym muszę przyćpać jakiś nimesil bo okresowy ból nie da mi żyć 🙄 ale najważniejsze, ze długi weekend przed nami a za oknem 🌞 miłego dnia, szczególnie pracującym - oby Wam szybko zleciło😃

pęcherzyki na znieczuleniu powinny przysnąć, a nie się odpalić 😂 nie wiem, jakoś tak myślałam, że ta histero i stres w pracy raczej wpłyną na jakieś opóźnienie, niby wiedziałam, że miewam owu w 10-12dc, ale jednak się nie spodziewałam, co widać nawet po ttm, że temp zaczęłam mierzyć w 8dc dopiero 🙈 ale no trudno, szybsza owu, to szybszy okres, a szybszy okres to szybsza owu z plemniorami tuczonymi od początku na clo i szybsza powtórka wyników nasienia 😎
Dobrze, że widzisz plusy tej sytuacji 😘
Ale ja bym jeszcze to kontrolowała.
Ja jakoś po wczorajszej wizycie czuje taki wewnętrzny stres i napięcie. W sumie nie wiem czemu.

reklama
Do góry