Serio????? A jest takie pyszne.... chociaż już z 2 lata nie piłam
Tez slyszalam ze wodka i redbull rozsadzają wątrobe
ja jestem Team Whisky - wszystko inne przyprawia mnie o poranny ból głowy….
@olka11135 masz racje odnośnie nowych osób. Sama mimo ze jestem nowa odrazu widzę osoby które są, a które są na jeden wpis. Większość z Was, można powiedzieć że jesteście starymi kumpelami, tak też można wywnioskować
jesteście mega pozytywnymi laskami, ciesze sie że tu trafiłam, mimo że zbyt często sie nie udzielam, jednak staram sie nadrabiać i dołączyłam dopiero od kwietnia, a raczej dopiero Was znalazłam Cieszą mnie mega dwie kreski każdej z Was bo wiem co to za meeeega szczęście.
Powód mojej niskiej obecności to nasz staw, nasze gospodarstwo… 5 rok prowadzimy gospodarstwo agroturystyczne i w najblizsza niedziele otwieramy sezon, a bywa tak na otwarciu ze nie mamy miejsc…. A jest ich ponad 200
w zwiazku z tym mamy zapier**dol, towar, ogarnianie wszystkiego, Wpada nam kilka osób nowych do pracy, koszenie trawy, ryby w dziesiątkach i setkach kilo
wiec bedzie mnie narazie mało, bo mamy otwarte 3 dni i to co robie w 5 dni bede musiala zrobic w jeden dzień i po 1 Maja, w dwa dni, ale staram sie czytać i coś pisać
Dołączam do toastu majówkowego za pogode i miliony kresek , oczywiście - whisky
szampan też może być