reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A może zależy od rodzaju alkoholu? Mnie zdecydowanie nie służą żadne ciemne, czerwone wino, piwo, whisky. Białe wino, prosecco, rum, gin- po tych nigdy nie czułam się źle chyba.
u mnie to na pewno ma znaczenie i nie mogę w ogóle pić czystej wódki tzn. w drinkach też nie bo dosłownie umieram na drugi dzień, tak samo jakieś bimbry i inne spirytusowe wynalazki mogą mnie zabić 😵‍💫 ale już whisky, gin, tequila, rum, wino czy browar - jest gitarka 😈

Dołączam do toastu, dla uprzyjemnienia mojej drugiej słodkiej „roboty” 😃

Załączniki

• IMG_9266.jpeg
    IMG_9266.jpeg
    81,7 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Serio????? A jest takie pyszne.... chociaż już z 2 lata nie piłam :)
Tez slyszalam ze wodka i redbull rozsadzają wątrobe 🙈 ja jestem Team Whisky - wszystko inne przyprawia mnie o poranny ból głowy….

@olka11135 masz racje odnośnie nowych osób. Sama mimo ze jestem nowa odrazu widzę osoby które są, a które są na jeden wpis. Większość z Was, można powiedzieć że jesteście starymi kumpelami, tak też można wywnioskować:) jesteście mega pozytywnymi laskami, ciesze sie że tu trafiłam, mimo że zbyt często sie nie udzielam, jednak staram sie nadrabiać i dołączyłam dopiero od kwietnia, a raczej dopiero Was znalazłam Cieszą mnie mega dwie kreski każdej z Was bo wiem co to za meeeega szczęście.
Powód mojej niskiej obecności to nasz staw, nasze gospodarstwo… 5 rok prowadzimy gospodarstwo agroturystyczne i w najblizsza niedziele otwieramy sezon, a bywa tak na otwarciu ze nie mamy miejsc…. A jest ich ponad 200 🙈🙈🙈 w zwiazku z tym mamy zapier**dol, towar, ogarnianie wszystkiego, Wpada nam kilka osób nowych do pracy, koszenie trawy, ryby w dziesiątkach i setkach kilo 🙈 wiec bedzie mnie narazie mało, bo mamy otwarte 3 dni i to co robie w 5 dni bede musiala zrobic w jeden dzień i po 1 Maja, w dwa dni, ale staram sie czytać i coś pisać:)
Dołączam do toastu majówkowego za pogode i miliony kresek , oczywiście - whisky 🥃 szampan też może być 🍾🥂 💪💪💪

Do góry