MyszkaMiki30
Fanka BB :)
i jak tsh? Spadlo?Przepraszam ze sie nie udzielalam przez ostatni czas ale latalam ciagle po lekarzach a i dodatkowo mamy remont.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak tsh? Spadlo?Przepraszam ze sie nie udzielalam przez ostatni czas ale latalam ciagle po lekarzach a i dodatkowo mamy remont.
O w morde... to musi palić ja to fan slodkich i kwasnych, ale pieprz to dla mnie przesadaWódka 1/3 Sok cytrynowy 1/3 Sok imbirowy 1/3 plus na wierzch pieprz
Ja uwielbiam ubooty z wódki i redbula, pychotkaJa piwem
Haha, ja piłam własna wersje piwa z sokiem, tylko zamiast soku była wódka malinowaja kiedyś kozaczyłam i wódkę popijałam winem domowym
tak bardzo ladnie na poziom 1,5i jak tsh? Spadlo?
u mnie to na pewno ma znaczenie i nie mogę w ogóle pić czystej wódki tzn. w drinkach też nie bo dosłownie umieram na drugi dzień, tak samo jakieś bimbry i inne spirytusowe wynalazki mogą mnie zabić ale już whisky, gin, tequila, rum, wino czy browar - jest gitarkaA może zależy od rodzaju alkoholu? Mnie zdecydowanie nie służą żadne ciemne, czerwone wino, piwo, whisky. Białe wino, prosecco, rum, gin- po tych nigdy nie czułam się źle chyba.
podobno to ryje wątrobę gorzej niż twarde narkotykiJa uwielbiam ubooty z wódki i redbula, pychotka
Serio????? A jest takie pyszne.... chociaż już z 2 lata nie piłampodobno to ryje wątrobę gorzej niż twarde narkotyki
Tez slyszalam ze wodka i redbull rozsadzają wątrobe ja jestem Team Whisky - wszystko inne przyprawia mnie o poranny ból głowy….Serio????? A jest takie pyszne.... chociaż już z 2 lata nie piłam